Naslovnica Oglaševanje Profesionalni računovodski in računalniški servis Loreda

Profesionalni računovodski in računalniški servis Loreda

Avtor: Spletno Uredništvo

Finance vašega podjetja ter nemoteno delovanje računalniške opreme so pri nas v “varnih rokah”….

Profesionalni raunovodski in raunalniki servis Loreda

Podjetje Loreda d.o.o. je več kot računovodski servis….(foto: osebni arhiv)

 

 

Predno se boste podali na samostojno poslovno pot je zelo pomembno, da si pred samim začetkom poslovanja izberete kvalitetni računovodski servis. Le tega boste našli v družinskem podjetju Loreda d.o.o., ki pa vam poleg računovodskih nudi tudi računalniške storitve.

Samo podjetje je “zagledalo luč sveta” pred več kot desetimi leti. Poleg osnovne izobrazbe smo tudi družina številnih nadarjenosti. Predvsem na področju ilustriranja, grafičnega oblikovanja ter pisanju otroške literature. Zato je bilo logično, da je bilo založništvo osnovna dejavnost podjetja.

Kot diplomirana računovodkinja sem na podlagi moževega priporočila prevzela ureditev poslovnih knjig podjetja v katerem je bil takrat zaposlen moj mož. Z mojim znanjem, natančnostjo, strokovnostjo in profesionalno opravljenim delom sem kasneje “prevzela” izvajanje računovodskih storitev za to isto podjetje. Sčasoma pa sem začela pridobivati stranke iz celotne Slovenije in tako je založništvo prešlo iz glavne na dodatno dejavnost podjetja.

Vse naše računovodske storitve so primerne tako za samostojne podjetnike, mikro in mala podjetja, društva, osebe ki opravljajo kmetijsko dejavnost ter vse ostale poslovne subjekte.

Vsi poslovni dogodki so evidentirani s predpisano veljavno zakonodajo. Pred samim začetkom evidentiranja dogodkov je potrebno izvesti temeljiti pregled listin in le-te morajo ustrezati veljavni zakonodaji.

Profesionalni raunovodski in raunalniki servis Loreda 1

Pri nas so vse storitve izvedene s predpisano zakonodajo….(foto: osebni arhiv)

 

Vsem našim strankam nudimo vodenje glavne knjige kot tudi vodenje pomožnih knjig, davčnih knjig in evidenc ter vodenje registra osnovnih sredstev. Ker pa računovodstvo ni samo vodenje različnih knjig, za vas oddajamo razna poročila pristojnim državnim institucijam kot so: Banka Slovenije, Finančna uprava republike Slovenije, Ajpes, Pokojninski in invalidski zavod. Vsak mesec pripravimo plače ter oddamo obvezne REK obrazce, obračunamo potne stroške. Naredimo pa tudi obračun avtorskega honorarja. Že pred samim začetkom poslovanja nas lahko “brez strahu” kontaktirate, saj vam bomo z našim znanjem in izkušnjami pomagali pri ustanovitvi podjetja oziroma pri registraciji dejavnosti. V vašem imenu pripravimo in izstavimo račune vašim strankam kot tudi pripravimo in izstavimo opomine vašim dolžnikom. V kolikor je potrebno pripravimo vso potrebno dokumentacijo ter izvedemo postopek e izvršbe. Po predhodnem dogovoru in naročilu pa opravljamo tudi druge administrativne storitve.

Profesionalni raunovodski in raunalniki servis Loreda 2

Ne oklevajte in nas pokličite, skupaj nam bo uspelo ustvariti zavidljivi uspeh….(foto: osebni arhiv)

 

Za uspešno poslovanje podjetja je v današnjem času pomembno, da imamo dobro delujočo računalniško opremo in programe. In tega dejstva se zavedamo tudi v našem podjetju. Ker je moj mož po poklicu računalničar, smo s časoma brez vsakršnega oklevanja dodali v našo ponudbo tudi računalniške storitve. V sklopu računalniških storitev nudimo: servis računalnika, servis računalniške opreme, prodajo računalnikov, prodajo računalniške opreme, svetovanje pred nakupom računalniške opreme in svetovanje na področju arhiviranja podatkov ter dobava ustrezne opreme.

Posvetite se vašemu poslu nam pa prepustite vodenje vaših financ. Podjetje Loreda d.o.o. je tukaj za vas.

 

Loreda računovodstvo, računalništvo d.o.o.
Podljubelj 34
4290 Tržič

Kontakti:
Tel: +386 (0) 59 947 300
Gsm: +386 (0) 31 748 233
E-mail: info@loreda.si
Spletna stran: www.loreda.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.