Naslovnica Oglaševanje Prodaja copat in ostale obutve za prosti čas na slovenskem tržišču

Prodaja copat in ostale obutve za prosti čas na slovenskem tržišču

Avtor: Spletno Uredništvo

Iščeš primerne copate za tvoj dom ali si morda v “dilemi” kaj kupiti svojim najbližjim za darilo ob različnih priložnostih?

Copati so primerno darilo ob različnih priložnostih….. (foto: osebni arhiv)

 

 

 

Copati so vrsta obutve katero se najde v vsakem domu skozi celotno leto, primerni pa so tudi kot praktično darilo. Prav zato vam v podjetju Ferma – Jr d.o.o. že vse od leta 1993 nudimo grosistično prodajo copat.

V ponudbi imamo moške, ženske kot tudi otroške copate različnih blagovnih znamk med katere sodijo: Defonseca, Liabel, Disney, kar pomeni vse princeske, Spidermane, cars, soy luna, in še mnoge druge like iz risank za otroke. Ponašamo pa se tudi z lastno blagovno znamko Junior.

 

Otroški copati z motivom Spidermana….(foto: osebni arhiv)

 

S časom smo našo ponudbo razširili in tako danes poleg copat nudimo tudi natikače za morje in prosti čas, športno obutev, škornje za dež in drugo.

S prijaznostjo, odgovornim, profesionalnim in korektnim odnosom do naših poslovnih partnerjev, pridnostjo, originalnostjo ter svobodnim izražanjem naše ustvarjalnosti, smo skozi več kot dve desetletji dolgi tradiciji poslovanja pridobili zaupanje in zadovoljstvo številnih uglednih strank. Vsakodnevno pa se odpirajo nove trgovine in v prihodnosti si želimo, da bi bil v njih tudi prostor za naše izdelke.S prijaznostjo, odgovornim, profesionalnim in korektnim odnosom do naših poslovnih partnerjev, pridnostjo, originalnostjo ter svobodnim izražanjem naše ustvarjalnosti, smo skozi več kot dve desetletji dolgi tradiciji poslovanja pridobili zaupanje in zadovoljstvo številnih uglednih strank. Vsakodnevno pa se odpirajo nove trgovine in v prihodnosti si želimo, da bi bil v njih tudi prostor za naše izdelke.

Mnogokrat se kupci obrnejo na nas z vprašanjem kje se da kupiti vse naše izdelke. Izdelki so v prodaji v vseh večjih blagovnih centrih kot so Mercator, Spar…. in v vseh bolje založenih trgovinah po Sloveniji.kot so Mercator, Spar…. in v vseh bolje založenih trgovinah po Sloveniji.

V prihodnost želimo nadaljevati na tej poti, mogoče osvežiti blagovne znamke saj se z leti spreminjajo trendi, moda in s tem tudi aktualnost posameznih blagovnih znamk in modelov.

 

Naše izdelke najdete v vseh večjih blagovnih centrih…..(foto: osebni arhiv)

 

Vsi kupci lepo vabljeni v eno izmed trgovin kjer najdete naše izdelke, ter se sami prepričajte o kakovosti in kvaliteti.

 

FERMA – JR d.o.o.
Miren 1
5291 Miren

Kontakti:
Tel: 05/ 398 – 45 – 00
Fax: 05/ 398 – 45 – 06
E-mail: majda.ferrari@ferma-jr.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 08:00 do 16:00 ure.

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.