Naslovnica Trendi Prihajata novi sezoni oddaj Zimski pozdrav in Kaj dogaja

Prihajata novi sezoni oddaj Zimski pozdrav in Kaj dogaja

Avtor: Spletno Uredništvo
V mesecu februarju se na prvi progam TV Slovenija vračata narodno-zabavna glasbeno-razvedrilna oddaja ‘Zimski pozdrav’ in satirično-humoristična oddaja ‘Kaj dogaja?’.
Prihajata novi sezoni oddaj Zimski pozdrav in Kaj dogaja

Voditelja priljubljene satirične oddaje ostajata Alenka Marinič in Tilen Artač (foto: Adrijan Pregelj/RTV SLO)

Služba za komuniciranje RTV Slovenija (SZK RTV SLO) je oznanila, da se ta mesec po nedavnih pričetkih novih sezon priljubljenih oddaj ‘Joker’, ‘Sobotno popoldne’ in ‘Nedeljsko popoldne’ prav kmalu začenjata tudi novi sezoni narodno-zabavne glasbeno-razvedrilne oddaje ‘Zimski pozdrav’ in satirično-humoristična oddaja ‘Kaj dogaja?’. Oddaja ‘Zimski pozdrav’ se na ekrane vrača prihodnji petek, 10. februarja, oddaja ‘Kaj dogaja?’ pa v soboto, 18. februarja.

Voditelja Zimskega pozdrava bosta Darja Gajšek in Andrej Hofer, novost pa bo predstavitev resničnih poklicev petih članov narodno-zabavnih skupin. Tako bodo obiskali poštarja Petra Prevorčič (ans. ‘Vihar’), učiteljico razrednega pouka Kajo Humski (‘S.O.S. kvintet’), reševalca v ZD Velenje Aljaža Goličnika (ans. ‘Šepet’), pilota ultralahkega letala Vilija Mravljaka (ans. ‘Spev’) in vulkanizerja Boštjana Šporarja (ans. ‘Tomaža Rota’).

»V oddaji bodo z Darjo na diatonični harmoniki zapeli tudi otroci v rubriki Darja, zaigraj! Gostili bomo legende domače glasbe Franca in Hermino Šegovc iz ansambla Štirje kovači, ki neprekinjeno igrajo neverjetnih 68 let in so Guinessovi rekorderji. Posvetili se bomo opusu Jožeta Burnika (Alpski kvintet), kraljici jodlanja Brigiti Vrhovnik Dorič iz Jodel Expressa in drugim,« sporočajo z SZK RTV SLO.

Satirična oddaja ‘Kaj dogaja?’ pa bo čez dva tedna startala s svojo deveto sezono, v kateri bosta voditelja Tilen Artač in Alenka Marinič še naprej na zabaven in hudomušen način analizirala najpomembnejše dogodke tedna. Poleg nadaljevanja telenovele ‘Palomar’ bodo v novi sezoni na sporedu rubrike ‘Beseda tedna’, ‘Glas ljudstva’ in ‘Mala terasa’, poleg tega pa bodo na terenu in na spletu poiskali najbolj zabavne aktualne zgodbe.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.