Naslovnica Gospodarstvo Pričenja se Management akademija za turistično gospodarstvo

Pričenja se Management akademija za turistično gospodarstvo

Avtor: Spletno Uredništvo

Potem, ko se je pravkar zaključil prvi del predavanj, imenovan Digitalna akademija, Slovenska turistična organizacija jutri pričanja z drugim izobraževalnim modulom projekta ‘Akademije za trženje v turizmu’. Drugi sklop so poimenovali ‘Management akademija’, razdeljen pa bo na šest predavanj. 

Pričenja se Management akademija za turistično gospodarstvoSlovenski turizem se že intenzivno pripravlja za okrevanje, turističnih križark pa še vsaj pol leta ne bo na spregled (foto: SJ)

 

Slovenska turistična organizacija (STO) jutri začenja z drugim izobraževalnim modulom ‘Akademije za trženje v turizmu’, ki se imenuje ‘Management akademija’. Razumljivo bosta tako vsebina predavanj kot tudi sama izvedba prilagojeni trenutnim ‘korona-razmeram’. STO poudarja, da bodo imela znanja na področju upravljanja, trajnostnega razvoja in trženja pomembno vlogo pri okrevanju gospodarske panoge slovenskega turizma.

Sicer se je pravkar zaključil prvi del projekta, imenovan ‘Digitalna akademija’. »33 udeležencev je uspešno zaključilo izobraževanje, ki je obsegalo 7 celodnevnih seminarjev. Letos je bil poudarek na različnih optimizacijah digitalnih kanalov, ki jih udeleženci lahko naredijo sami in se s tem lahko hitro prilagajajo trenutni situaciji in ustrezni komunikaciji,« so prvi sklop digitalnih predavanj povzeli s STO.

‘Management akademija’ pa bo potekala od jutri (17. novembra) vse do 12. januarja 2021. Drugi del je razdeljen na tri širše sklope – management, trajnost in trženje, ki se jim bodo posvetili na šestih spletnih seminarjih z naslovi ‘ Krepitev managementa v turizmu’, ‘Digitalizacija v turizmu’, ‘Trajnost in varnost’,’ Trajnostna gastronomija’, ‘(Re)-design doživetij’ in ‘Sodobni tržni pristopi’.

S STO napovedujejo več kot 75 prijavljenih udeležencev in bogate spletne seminarje z več kot 30 domačimi in tujimi predavatelji. Ker se na STO zavedajo pomena znanj in kompetenc pri ponovnem zagonu panoge turizma po koncu pandemije, so se potrudili, bi udeležencem predstavili najnovejše trende in delili sveža nova znanja, izkušnje ter dobre prakse. Dan po zaključku posameznega seminarja bodo na spletni strani Management akademije na voljo tudi video posnetki seminarjev.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.