Naslovnica Trendi Pričanja se druga sezona serije Sekirca v med

Pričanja se druga sezona serije Sekirca v med

Avtor: Spletno Uredništvo
V ponedeljek, 17. januarja na se na POP TV ob 20. uri pričenja drug sezona originalne slovenske serije ‘Sekirca v med’. V spletnem arhivu VOYO pa bodo nove epizode na voljo za ogled že dan pred predvajanjem na televiziji.
Pričanja se druga sezona serije Sekirca v med

Glavna junaka originalne slovenske humoristične serije ‘Sekirca v med’ sta zakonca Hribar (foto: PR PRO Plus)

Na program POP TV prihaja 2. sezona humoristične serije ‘Sekirca v med’, ki obeta veliko zanimivega dogajanja. Prva sezona se je namreč končala tako, da je družina Hribar na lotu zadela kar 55 milijonov evrov. In kjer se pojavi takšen kup denarja, se vedno pojavi tudi kup težav, običajno pa zanje prvi poskrbijo najbližji sorodniki in prijatelji. Po drugi strani pa se družinske vezi po nepričakovanem dobitku vse bolj krhajo.

Tako Mojco Funkl (Majda Hribar) in Jožefa Ropošo (Janko Hribar) sedaj čakajo novi izzivi. »Janko se v 2. sezoni poigra z idejo, da bo kandidiral za predsednika države, če že ne bo izvoljen, bo postal vsaj ljudski predsednik s svojim uradom. Tudi od Jankove predsedniške kandidature si marsikdo obeta koristi. Ključno vprašanje, ki visi v nadaljevanju zgodbe, pa je, ali bosta Majda in Janko znala zakrpati zakonske razpoke.

Ne pozabimo, da bodo štrene še zmeraj mešali radovedni in preračunljivi Paulitchi, Rozika, ki jo upodablja z Borštnikovim prstanom nagrajena Jožica Avbelj, hčerka Diana, ki jo igra Barbara Medvešček, in njen sin Matthias, ki ga upodablja Matevž Matevž Müller. Seveda ne gre pozabiti tudi tega, da bosta za dodatne zaplete poskrbela Jankov polbrat Maks, v čigar čevlje je vstopil odlični Vojko Belšak, in njegova izbranka Veronika Lea Mihevc,« sporočajo s PRO Plusa.

PRO Plus je namreč medijska družba, ki stoji za POP TV, kjer se bo druga sezona pričala v ponedeljek 17. januarja ob 20. uri. Prav tako je med programi PRO Plus tudi spletni arhiv VOYO, kjer bodo nove epizode serije ‘Sekirca v med’ na voljo za ogled že dan pred predvajanjem na televiziji – torej bo prva epizoda dostopna že jutri (v nedeljo 16. januarja).

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.