Naslovnica Trendi Predvolilna vrnitev satirične oddaje Jureta Godlerja

Predvolilna vrnitev satirične oddaje Jureta Godlerja

Avtor: Spletno Uredništvo
Jutri, v petek, 4. marca, se na Planet TV vrača popularna satirična oddaja ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’. To bo po podatkih Planet TV že 15. sezona oddaje, ki bo obenem vstopila v sedmo leto predvajanja.
Predvolilna vrnitev satirične oddaje Jureta Godlerja

Jure Godler z osmimi rokami – analogni satirični multipraktik? (foto: PR Planet TV)

Povratek popularne satirične oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’ bo tokrat sovpadel s pričetkom predvolilne kampanje, kar bo ustvarjalcem oddaje nedvomno zagotovilo dovolj materiala za obdelavo. Jure Godler bo imel vsak petek ob 21.45 zvrhan koš novic za svojevrsten pregled tedenskega dogajanja na političnem in družbenem prizorišču, tako slovenskem, kot tudi na mednarodnem.

“Je pa res, da je včasih politika zelo konkurenčna satiri, saj velikokrat sama zase opravlja delo satirikov. V novi sezoni se nam obeta malo morje novih rubrik, prav poseben poudarek pa smo namenili našemu Benu Staretu, ki se bo preizkusil kot čisto pravi korespondent in bo preverjal zgodbe na terenu ter se poglabljal v marsikatero polemiko,” je pred snemanjem prve oddaje napovedal Jure Godler.

Poleg tega voditelj Godler pričakuje, da se bo v novi sezoni v studio vrnilo tudi občinstvo, ki je bilo zaradi pandemije koronavirusa Covid 19 odsotno dolgo časa. Sicer je snemanje oddaje oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’ v zadnjih dveh sezonah potekalo nemoteno, vendar je brez prisotnosti občinstva tudi pri tej večkrat nagrajeni televizijski oddaji vse delovalo nekoliko drugače.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.