Naslovnica Magazin Potrošniki so Samsungu namenili kar 36 nagrad za inovacije

Potrošniki so Samsungu namenili kar 36 nagrad za inovacije

Avtor: Spletno Uredništvo

Samsung Electronics, eno od vodilnih podjetij na področju tehnologije, je pravkar prejelo kar 36 prestižnih nagrad za inovacije. Gre za nagrade ameriškega združenja ‘tehnoloških’ potrošnikov, ki organizira tudi vsakoletni vrhunski sejem elektronike v Las Vegasu (CES). Na letošnjem sejmu CES bo predstavljenih večina nagrajenih naprav Samsunga, ki je sicer prejel nagrade v kar 28 kategorijah. samsung zapeEn od nagrajenih izdelkov je Gear Fit2 Pro – nova pametna športna zapestnica Gear Fit2 Pro. Slednja ima poleg novih zmogljivosti za nadzorovanje srčnega utripa in aplikacij za fitness Under Armour vgrajen napredni GPS za natančno sledenje aktivnostim. Vodotesna do 5 ATM ali 50 metrov dopušča uporabo v bazenu, na dežju in celo pod tušem (foto: samsung.com)

Izdelki podjetja Samsung Electronics so prejeli nagrade predvsem zaradi oblikovalske odličnosti in najnaprednejše tehnologije potrošniške elektronike. Med prejetimi nagradami sta dve prestižni nagradi za najboljšo inovacijo za kategorije virtualna in povečana resničnost, nosljive tehnologije, video zasloni, gospodinjski aparati in pametni dom.

Samsung je letos prvič za nosljive naprave Gear Sport, Gear Fit2 Pro in Gear IconX (2018) prejel tudi nagrado za inovacijo CES 2018 v kategoriji fitnes, šport in biotehnologija. “Biti prepoznani s strani industrije po oblikovalski odličnosti in najnaprednejši tehnologiji potrošniške elektronike, to je velika čast. Inovacije so del našega DNK zapisa, saj smo zavezani zagotavljanju izdelkov, ki ustvarjajo pomembne izkušnje našim uporabnikom,” je povedal Tim Baxter, generalni direktor družbe Samsung Electonics za Severno Ameriko.

Nagrade za inovacije CES podeljuje CTA (Consumer Technology Association), lastnik in organizator največjega sejma potrošniške elektronike CES. Večina nagrajenih Samsung naprav bo na ogled na sejmu CES 2018, ki bo potekal od 9. do 12. januarja 2018, v Samsung razstavnem prostoru, v osrednji dvorani kongresnega centra v Las Vegasu.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.