Naslovnica Trendi Posebna božična epizoda oddaje Pri Črnem Petru

Posebna božična epizoda oddaje Pri Črnem Petru

Avtor: Spletno Uredništvo
Med prazničnimi TV novostmi se napoveduje tudi posebna oddaja serije ‘Pri Črnem Petru’. Za veselo razpoloženje na Planet TV bodo na soboti božični večer poskrbeli voditeljica Jasna Kuljaj, že kar standardni komični liki oddaje in vrhunski glasbeni gostje.
Jasna in njena ekipa, posebej okrašena za božično epizodo oddaje Pri Črnem Petru (foto: Blaž Vatovec/Planet TV)

Letošnja posebna božična oddaja ‘Pri Črnem Petru’ na Planet TV bo zagotovo nekaj posebnega. V soboto, 25. decembra, bo namreč točno ob 19.45, oddaja potekala iz praznično okrašenega ambienta gorske koče. Voditeljici oddaje Jasni Kuljaj, ki je prav med snemanjem praznovala 40. rojstni dan, bodo družbo znova delali natakarica Sofija (Alja Prgin), gasilec Sašo (Sašo Dobnik), novinar Regon (Sašo Đukić) in poštar Peška (Boštjan Meglič).

»V gostilno Pri Črnem Petru prihajata Dejan Vunjak in Domen Kumer, ki bosta lepo presenečenje za Jasno, še bolj pa jo bo presenetil nekdanji sovoditelj Boštjan Romih. Nastopili bodo tudi Jan Plestenjak, Čuki, BQL in Polkaholiki, Miran Rudan s svojo skupino, Dejan Dogaja s starši in učenci glasbene šole Lartko, ansambel Petan in drugi,« so o oddaji in številnih presenečenjih za slavljenko Jasno zapisali v sporočilu za javnost Planet TV-ja.

Večer, v katerem se obeta veliko kakovostne glasbe in toplih trenutkov, bodo pospremile tudi plesalke ‘Plesnega mesta’. Poleg tega bo božično vzdušje tokrat Pri Črnem Petru s pesmijo popestrila še Mija Cerar, ki je sicer znana po tem, da je mati kar dvanajstih otrok (12!!!). S Planet TV pa so posebej poudarili ganljiv nastop ansambla ‘Spev’ – v poklon letos umrlemu dolgoletnemu članu skupine Jožetu Skubicu.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.