Naslovnica Kronika Pomagajte najti Ireno

Pomagajte najti Ireno

Avtor: Spletno Uredništvo
Od torka je pogrešana Irena Pronj iz Ljubljane. 37-letnico so nazadnje videli na območju Šiške, zato Policija prosi vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o izginuli, da jim to takoj sporoči.
Pomagajte najti Ireno

Edina razpoložljiva fotografija izginule Ljubljančanke Irene Pronj (foto: policija.si)

Kot so ljubljanske policisti danes zapisali v izjavi za javnost na spletnem mestu policija.si, so jih svojci včeraj obvestili, da pogrešajo 37-letno Ireno Pronj iz Ljubljane. Skrivnostno izginulo žensko so nazadnje videli v torek (25. maja) in sicer v večernih urah na področju Šiške. Prav zato je izginotje še malce bolj nenavadno, saj gre navsezadnje za območje mesta, ki je hkrati naseljeno in komunalno opremljeno, ne pa za kakšno gozdno brezpotje.

»Kot so sporočili s PU Ljubljana, je Irena visoka 176 cm in suhe postave. Ima svetlo polt, podolgovat obraz, nosi očala in ima rjave lase postrižene na paž. Ko so jo zadnjič videli, je bila oblečena v rdečo jopico, črn kosmat brezrokavnik in svetle hlače, pri sebi pa je imela črno žensko torbico,« so zapisali v sporočilu za javnost Policije. Sicer je Irena že peta oseba, ki je v Sloveniji izginila od prvega januarja letos.

Po trenutno dostopnih podatkih so od te peterice našli le eno osebo in sicer žal mrtvo, utopljeno. Policisti seveda prosijo vse, ki bi kar koli vedeli o pogrešani Ireni, naj podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo, ali na Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad na telefonsko številko (01) 589 60 00, ali na interventno številko 113, ali pa anonimni telefon 080 1200. V akcijo iskanja pa se je vključilo tudi veliko slovenskih medijev, morda je zato nekaj več upanja na pozitivno rešitev primera.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.