Naslovnica Slovenija Policija z novimi kadrovskimi zamenjavami in z novimi vozili

Policija z novimi kadrovskimi zamenjavami in z novimi vozili

Avtor: Spletno Uredništvo
S slovenske Policije prihajajo novice o novih kadrovskih zamenjavah in tokrat tudi o novih avtomobilih.
Prizor iz leta 2019, ko so policisti prejeli kar 67 novih vozil (foto: policija.si)

Serija kadrovskih zamenjav v vrhovih različnih policijskih struktur se nadaljuje. Tako je bil za začasno vodenje Policijske uprave Koper danes postavljen Boris Korasa, dosedanji vodja Službe generalnega direktorja policije na Generalni policijski upravi. Namesto njega pa je za vodjo Službe generalnega direktorja policije generalni direktor policije dr. Anton Olaj danes začasno imenoval mag. Danila Jamerja iz vodstva SGDP.

Zanimivo, Korasa je bil na mesto vodje Službe generalnega direktorja policije na Generalni policijski upravi postavljen šele 31. maja letos, pred čemer je bil zaposlen kot komandir Policijske postaje Črnomelj. Tedaj mu je naloge in obveznosti predal prav mag. Danilo Jamer, ki je dotlej vodil to službo po pooblastilu generalnega direktorja policije. Sicer se kadrovske novosti v vrhovih struktur oz. enot Policije v zadnjih mesecih kar vrstijo.

Po podatkih uradne spletne strani policija.si se je število kadrovskih zamenjav vodilnih po postajah, mejnih prehodih, policijskih upravah in v samem vrhu Policije od 1. januarja do danes že povzpelo na vsaj 21. Jutri pa bodo slovenski policisti dobili več deset (točne številke niso oznanili) novih službenih vozil. Predaja vozil bo ob 11. uri na igrišču v Policijski akademiji, gre pa za nova vozila znamke Toyota, med katerimi bodo prvič tudi hibridna patruljna vozila.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.