Naslovnica Kronika Policija pravkar prosi za informacije za kar 7 primerov

Policija pravkar prosi za informacije za kar 7 primerov

Avtor: Spletno Uredništvo
V zadnjih dneh se je po Sloveniji zvrstilo kar nekaj nesreč, zaradi katerih Policija prosi morebitne očividce za pomoč, oziroma za dodatne informacije. Gre za štiri prometne nesreče, dve izginuli osebi in eno najdeno truplo neznanca.
Samo v nekaj dneh se je nabralo presenetljivo veliko nepojasnjenih nesreč (foto: policija.si)

V zadnjih dneh se je po Sloveniji zvrstilo kar 7 nesreč, zaradi katerih Policija prosi morebitne očividce za dodatne informacije. Tako bi radi ugotovili vzrok prometne nesreče v torek (3. avgusta) ob 20.25, ko je izven naselja Ptujska cesta v Gornji Radgoni voznica osebnega avtomobila iz še neznanega razloga zapeljala levo z vozišča in trčila v drevo, pri tem pa se je  hudo telesno poškodovala in nazadnje pristala v bolnišnici.

Istega dne, a zgodaj zjutraj (okrog 5.30) se je na Andrijaničevi cesti v Novem mestu zgodila prometna nesreča, kjer naj bi voznik s svojo vožnjo že pred tem ogrožal tudi druge udeležence v prometu. Zato policisti pozivajo morebitne voznike, ki so se ob tej rani uri umikali vozilu Volkswagen passat karavan črne barve, in druge morebitne priče. Policija potrebuje tudi dodatne informacije o prometni nesreči, ki se je zgodila v ponedeljek popoldan v Portorožu.

Tam se je ob 18.20 uri pri otroški gokart stezi zgodila nezgoda, ko je 52-letna ženska z s prednjim delom skiroja in svojim telesom trčila v odprta leva vrata parkiranega vozila. Po trčenju je padla in se lažje poškodovala, neznani voznik pa se je kmalu po dogodku z vozilom odpeljal stran – očitno malce prehitro. Podoben primer se je že pred dnevi zgodil v Ljubljani in sicer 29. julija ob 20.50 v križišču Celovške ceste in Drenikove ulice.

Tam je neznana mlajša in temnolasa voznica z manjšim avtomobilom bele barve z registrsko označbo KR ali KP na prehodu za kolesarje trčila v kolesarja, ki se je le lažje poškodoval, voznica pa je po trčenju kar odpeljala s kraja nesreče. Policija je v zadnjih dneh prosila za pomoč pri iskanju dveh izginulih oseb. Policisti Policijske postaje Ljubljana Center so bili v ponedeljek obveščeni, da svojci pogrešajo 83-letno Ano Pintar iz Ljubljane.

Že minuli teden pa so gorski reševalci in policisti na območju Mojstrane proti Radovni iskali 69-letno Heleno Novak, ki se je pred izginotjem nahajala na Belc. Najbolj tragičen primer pa se je zgodil v ponedeljek (2. avgusta), ko so pri Hidroelektrarni Zlatoličje iz kanala reke Drave izvlekli truplo neznanega moškega. »Moški je star okoli 40 let, visok 180 cm, temno rjavih kratko pristriženih las, rjavih oči, srednje postave, z rahlo poraščeno brado in brki.

Oblečen je bil v majico s kratkimi rokavi, modro-zelene barvne kombinacije, z napisom ‘AD ŠTAJERSKA’, in v kratke hlače črne barve,« sporoča Policija. Za vseh 7 naštetih primerov Policija prosi za informacije, pri čemer se lahko pokliče na 113 ali na katerokoli lokalno policijsko postajo. Fotografije obeh izginulih in umrlega pa so objavljene na spletni strani policija.si.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.