Naslovnica Trendi Pojutrišnjem se bo na male ekrane pripeljala Avtomobilnost

Pojutrišnjem se bo na male ekrane pripeljala Avtomobilnost

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se na male ekrane vrača s svojim jesenskim nizom priljubljena oddaja ‘Avtomobilnost’. Oddaja, ki jo bosta vodila David Urankar in Andrej Brglez, bo na sporedu na TV SLO 2 in sicer vsak četrtek ob 20.50.
Pojutrišnjem se bo na male ekrane pripeljala Avtomobilnost

Starodobnik na 4 kolesih in en od avtorjev oddaje Miha Merljak (foto: Arhiv oddaje Avtomobilnost/SOJ RTV SLO)

S Službe za komuniciranje Radio-televizije Slovenija so napovedali, da se v četrtek zvečer ob 20.05 na program TV SLO 2 vrača popularna oddaja ‘Avtomobilnost’. Obeta se pestra jesenska sezona, saj bosta imela voditelja David Urankar in Andrej Brglez veliko materiala za obdelati. Nove tehnologije, nove politike, nove cene in nove razmere na svetovnih trgih namreč begajo potrošnike in seveda tudi slovenske voznike.

»Področje avtomobilizma se spopada s številnimi izzivi: nerazumno visoke cene vozil, sprememba pogonskega energenta, robotizacija avtov, digitalna preobrazba mobilnostnih navad pa tudi novi finančni načini nakupa vozila. Avtorji oddaje Miha Merljak, Andrej Brglez, Luka Gregorič in Sebastjan Plevnjak bodo tudi v nadaljevanju obdelovali zelo širok spekter avtomobilnostnih tem, ki bodo gledalce pogosto tudi vznemirjale,« pravijo na RTV SLO.

Poleg tega so bodo ljubitelji klasičnih motorjev tudi to jesen zagotovo pritoževali nad prevelikim poudarkom na elektrifikaciji agregatov in vozil nasploh, drugi bodo bili previdno konservativni glede samovozečih vozil, tretji pa bodo kritizirali deljene prevoze. Po drugi strani se bo ekipa oddaje več družila z gledalci in skupaj testirala nove avtomobilske tehnologije, prav tako se bo pojavila v sklopu oddaje Sobotno popoldne.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.