Naslovnica Trendi Podelitev regijskih glasbenih nagrad Music Awards Ceremony

Podelitev regijskih glasbenih nagrad Music Awards Ceremony

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta konec tedna se na TV-kanalu Planet 2 obeta zanimiv glasbeno-festivalski dogodek. Gre za podelitev regionalnih glasbenih nagrad Music Awards Ceremony (MAC). Bogat program so razdelili na dva večera, sodelovali bodo glasbeniki iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Severne Makedonije, Bosne in Hercegovine ter Črne gore, slovenske barve pa bo tokrat zastopala skupina Joker Out.
Podelitev regijskih glasbenih nagrad Music Awards Ceremony

Podelitev regijskih glasbenih nagrad MAC bo dolga in zanimiva (foto: PR planet TV)

Podelitev regionalnih glasbenih nagrad Music Awards Ceremony (MAC) so na mreži Planet TV napovedali kot največji glasbeni spektakel v jugovzhodni Evropi. Letos ga bodo predvajali na kanalu Planet 2, na sporedu pa bo v petek in v soboto, 27. in 28. januarja, ob 21. uri. Zaradi velikega števila nastopov in podelitev nagrad v različnih kategorijah so namreč dogajanje razdelili na dva dela, oz. na dva večera.

Nagradili bodo glasbenike iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Črne gore. Slovenijo bo na odru zastopala skupina Joker Out, ki se poteguje za nagrado za najboljšo rok pesem (‘Barve oceana’). Tudi Ice on Fire (pesem ‘Po tankom ledu’) so nominirani v isti kategoriji, medtem ko je Senidah med nominacijami za  najboljši videospot (‘Behute), za najboljšo trap pesem (‘Fama’) in tudi za najbolj viralno pesem (‘Behute’).

Poleg tega sta bila Ines Erbus in David Amaro (pesem ‘Baš je glupo biti sam’) nominirana za najboljše sodelovanje, skupina Laibach za najboljši koncert (v Areni Lisinski), Manca Špik pa za najboljšo pesem ženske izvajalke (‘Le enkrat se živi’). Voditelja prvega večera bosta srbska igralka in pevka Jelena Gavrilović ter hrvaški glasbenik in producent Tonči Huljić, drugega pa srbska raperja Mimi Mercedez in Mihajlo Veruović Voyage.

»Na MAC bodo prvi večer, ki si ga boste lahko na Planet 2 s podnapisi ogledali v petek ob 21. uri, nastopili Joker Out, pa tudi Jelena Rozga, Halid Bešlić, Konstrakta, Petar Grašo, Riblja Čorba, Karolina Gočeva in drugi. V soboto ob 21. uri pa bodo na podelitvi med drugim nastopili Nucci, Albino, Milica Pavlović, Nikolija, Sajfer in Zera,« so še pojasnili s PR službe TV mreže Planet.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.