Naslovnica Trendi Po motociklizmu prihajata še nogomet in košarka

Po motociklizmu prihajata še nogomet in košarka

Avtor: Spletno Uredništvo
Na televizijskih programih POP TV in Kanal A se napovedujejo tedni, ki bodo v znamenju številnih vrhunskih športnih dogodkov.
Po motociklizmu prihajata še nogomet in košarka

V Helsinkih je Olimpijski stadion že pripravljen na sredino tekmo (foto: FB Suomen Palloliitto)

S televizijskih programov POP TV in Kanal A, ki sta hčerinski družbi oziroma blagovni znamki družbe PRO Plus, so za napovedali pričetek dolge serije zanimivih športnih prenosov. Sicer se je z Veliko nagrado Velike Britanije v Silverstonu pravkar začel drugi del motociklistične sezone, na Kanalu A pa se že ta teden vrača tudi vrhunski nogomet. V sredo, 10. avgusta bo namreč na sporedu tekma za evropski Superpokal.

Dvoboj med zadnjim zmagovalcem UEFA Lige prvakov Realom iz Madrida ter svežim zmagovalcem UEFA Lige Evropa Eintrachtom iz Frankfurta bo na sporedu v finski prestolnici Helsinki, pričel pa se bo ob 21. uri. Nato se prihodnji torek in sredo (16. in 17. avgusta) na Kanalu A začenja nova sezona prestižne nogometne Lige prvakov. Vendar pa še ne gre za skupinski del tekmovanja.

Po uvodnem oz. pred-kvalifikacijskem krogu, ki mu sledijo še tri kvalifikacijski krogi, je namreč Evropska nogometna zveza UEFA predvidela še dodaten krog. Poimenovala ga je krog končnice, v njemu pa bo sodelovalo 12 moštev. Zmagovalci teh dvobojev se bodo uvrstili v skupinski del nogometne Lige prvakov, ki se bo začel 6. septembra. Poleg vrhunskega nogometa pa se na programih PRO Plus že napoveduje tudi Evropsko prvenstvo v košarki oziroma Eurobasket 2022.

»Na prvenstvo kot vedno potuje tudi ekipa prekaljenih športnih novinarjev, ki se bo potrudila, da vam na zaslone prenese krike navdušenja, reportažne zgodbe, vklope v živo in vsa čustva, ki bodo preplavljala evropske parkete,« so obljubili s PRO Plusa. Eurobasket 2022 bo trajal med 1. in 18. septembrom, spremljati pa ga bo moč na POP TV, Kanalu A in na programu za videe na zahtevo VOYO.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.