Naslovnica Trendi Po 2 letih prihaja na platna še film Košarkar naj bo 2

Po 2 letih prihaja na platna še film Košarkar naj bo 2

Avtor: Spletno Uredništvo

V četrtek se v kina po dveh letih z drugim filmom vračajo junaki slovenska knjižne uspešnice Primoža Suhodolčana ‘Košarkar naj bo’. V tem času je Ranta zagotovo še malo zrasel, v marsičem pa je ostal tak, kot ga gledalci poznajo iz prvega dela uspešnice, ki si jo je ogledalo skoraj 80.000 ljudi .

Prizor iz najnoveješega slovenskega filma ‘Košarkar naj bo 2’ (foto: kolosej.si)

 

V slovenska kina ta teden na velika vrata vstopa film ‘Košarkar naj bo 2’, ki bo s zanimivo zgodbo, s precej humorja, z zdravimi vrednotami in z pozitivnim sporočilom odraslim ter otrokom ponovno dokazal, da lahko s čvrsto voljo vsi pridejo do uspeha v življenju. V filmu igrajo vloge mlajših Klemen Kostrevc (Ranta), Matija Brodnik (Smodlak), Gaja Filač (Metka) in Domen Novak (Joško).

V odraslih vlogah pa so se tokrat znašli Marko Miladinović (Salta), Gojmir Lešnjak Gojc (Tundra), Lado Bizovičar (Tini Trska) ter zaskrbljena starša Ana Maria Mitić in Matjaž Javšnik. »V drugem delu filmske uspešnice se druščina se trudi z zadnjimi šolskimi obveznostmi, preden bodo končno zaključili šolsko leto, istočasno pa košarkarsko ekipo, ki še naprej zagrizeno trenira pod strogim vodstvom učitelja telovadbe Salte, pa čaka pomembna tekma na državnem nivoju, ki je ne smejo izgubiti.

Žog (in še česa) jim tokrat ne premeša le nasprotnik, ampak tudi novi soigralec, ki ga sprejmejo v ekipo, da bi jim prinesel zmago. Vračajo se Ranta in njegovi prijatelji, novi košarkarski izzivi in prve ljubezenske težave. Poletje trka na vrata, pred Rantovim moštvom pa je najpomembnejša košarkarska tekma njihovih življenj … jim bo uspelo zmagati na vseh področjih?« so zapisali v napovedniku filma.

Film ‘Košarkar naj bo 2’ v kina (oz. vsaj v ljubljanski Kolosej) prihaja v četrtek, 26. septembra.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.