Naslovnica Trendi Plesni petek in sobotna punk noč v Gala Hali

Plesni petek in sobotna punk noč v Gala Hali

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta konec tedna se v Gala Hali obetata dva glasbena dogodka. Prvi bo na vrsti jutri, je plesne narave, sodi v program ‘Zeleno sonce’ in so ga poimenovali ‘Ritem srca’. Sobotni dogodek pa bo povsem v znamenju izida druge plošče skupine No offence z naslovom ‘Čudovito & Čudno’, ki ga bodo še dodatno začinili številni gosti.
Plesni petek in sobotna punk noč v Gala Hali

Zabavni plakat za sobotno punk zabavo (foto: FB Gala Hala)

Jutri, v petek se v Gala Hali napoveduje redni glasbeni dogodek, ki tokrat nosi naslov ‘Zeleno sonce 160: Ritem srca’. Za glasbeno kuliso bosta zadolžena lokalna DJ-ja Djzi in Udo Brenner, ki pripravljata mešanico lahkotnejših in bolj energičnih melodij iz žanrov funk, soul, boogie, rare groove, nu funk, jazz in latin. Program se bo začel ob 21. uri na vrtu Gale hale, ob polnoči pa se bo vse preselilo v bližnji v klub.

V soboto pa se bo vse vrtelo okrog izida druge plošče slovenske punk skupine ‘No offence’, ki se imenuje ‘Čudovito & Čudno’. »Ob izidu druge plate organiziramo svoj največji in najdaljši koncert v zgodovini! Zaigrali bomo vse komade s prve plate, vse komade s prihajajoče plate in enega ali dva coverja s posebnimi gosti, ki naj zaenkrat še ostanejo skrivnost,« so napovedali člani benda ‘No offence’.

Program se pričenja že ob 19. uri, nastopili pa bodo tudi ljubljanski punk trio Slive, slovenski zapolnjevalci punk-rockerske’ generacijske luknje ‘Majmnnska posla’ ter vzhajajoče zvezde energične srbske alternative ‘Keni nije mrtav’. Po koncu vse štirih nastopov se bo navdušena množica z letnega vrta premaknila na ‘afterico’ v notranje prostore Gale Hale, kjer bo DJ Brtinzz vrtel glasbo še vse do jutra…

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.