Naslovnica Trendi Planet pričenja svoj deseti obrat okrog sonca

Planet pričenja svoj deseti obrat okrog sonca

Avtor: Spletno Uredništvo
Planet TV vstopa v deseto leto obstoja, pri tem pa se pravkar lahko pohvali z zelo dobro gledanostjo tekmovalnega šova Exatlon in s prihajajočo novo nedeljsko pogovorno oddajo ‘Osebno’.
Prizor s tekmovalnega šova Exatlon Slovenija (foto: PR Planet TV)

Slovensko-madžarska televizijska mreža Planet TV pravkar vstopa v deseto leto delovanja. V mreži Planet TV so danes programi Planet, Planet 2 in Planet Eva, najbolj priljubljen pa ostaja prvi program mreže – program Planet. Po podatkih PR službe ima mreža primerjavi s prvim tednom lanskega novembra kar 50-odstotno večjo gledanost in kar 133-odstotno rast pri mlajših gledalcih v ciljni skupini med 18 in 39 let.

Na tem prvem programu mreže, programu Planet, sta med zadnjimi jesenskimi novostmi resničnostna šova ‘Exatlon Slovenija’ in ‘The Real Housewives Slovenija: Vražje dame’. »Adrenalinska dirka na neverjetnih poligonih Exatlona vedno znova preseneča, za izenačene boje med rdečo in modro ekipo pa navija čedalje več gledalcev, ki nestrpno ugibajo, katera dva tekmovalca bosta na koncu odnesla vsak po 50 tisoč evrov,« pravijo na Planetu.

Sicer se pojutrišnjem (v nedeljo, 14. novembra) na Planetu ob 18.10 pričenja nova 20-minutna pogovorna oddaja ‘Osebno’. Voditeljica Valentina Plaskan bo gostila razne strokovnjake, gospodarstvenike, športnike, politike in druge osebnosti ter preverila, kaj se skriva za podobo, ki jo kažejo javnosti. Kmalu se na program vrača tudi kviz ‘Piramida sreče’, s prihodnjim letom pa tudi kviz ‘Milijonar’, za katerega že zbirajo prijave.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.