Naslovnica Gospodarstvo Ostanem doma, delam doma in tudi kupujem doma

Ostanem doma, delam doma in tudi kupujem doma

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenski podjetniki se marsikje hitro prilagajajo novim razmeram in novim zahtevam trga Tako je nastala nova spletna platforma kupujemdoma.si. Njen cilj je na enem mestu združiti ponudnike najrazličnejših izdelkov, kupcem omogočiti varen nakup z domačega kavča in tudi dostavo blaga.

Ostanem doma delam doma in tudi kupujem domaForeach Labs sestavlja ekipa mladih slovenskih strokovnjakov s področja IT in naprednih tehnlogij, katera je v duhu solidarnosti in pomoči bližnjemu pred kratkim vzpostavila tudi spletni portal Delamdoma.si (foto: Idealia PR)

 

Zaradi izrednih razmer in številnih omejitev gibanja je ekipa Foreach Labs pravkar vzpostavila spletno platformo Kupujemdoma.si, na kateri je vso blago slovenskim potrošnikom na voljo na varen način, brez neposrednih stikov med ljudmi. Spletna stran omogoča poseben filter mikrolokacije znotraj posamezne občine in možnost izbora dostave na domu kupca ali pa osebnega ‘brezkontaktnega’ prevzema na lokaciji ponudnika.

»Vzpostavitve platforme Kupujemdoma.si smo se lotili, zaradi stiske in strahu tako kupcev kot trgovcev, ki so se znašli v nepoznani situaciji. Vsak nakup v fizični trgovini predstavlja stres in strah pred okužbo, posledično kupujemo neracionalne zaloge z namenom, da zmanjšamo obiske trgovin, kar privede na eni strani do prekomernih zalog in na drugi strani do praznih trgovinskih polic. Celotna ekipa Foreach Laba prihaja iz IT sveta, zato je bila odločitev za ta korak preprosta.

Rezultat pa je nova spletna platforma Kupujemdoma.si, ki predstavlja digitalna vrata za kupce in ponudnike,« je pojasnil Robi Pritržnik, direktor Foreach Labs. Platforma aktivno deluje od začetka aprila in ponuja najrazličnejše izdelke slovenkih proizvajalec oziroma ponudnikov –, hrano, pijačo, zaščitne maske, izdelke za osebno nego, oblačila, igrače… Nakupovanje je varno, enostavno in transparentno, skritih provizij pa ni.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.