Naslovnica Oglaševanje Okolju prijazni biogorilniki Mramor

Okolju prijazni biogorilniki Mramor

Avtor: Spletno Uredništvo

Marmor s.p. je podjetje z večletnimi izkušnjami na področju strojnega vzdrževanja ter izdelave projektov in strojnih instalacij, ki ostaja v koraku z napredkom in uveljavlja nove tehnologije.

Gorilnik Intellitherm

Gorilnik Intellitherm…..(foto: biogorilniki.si)

 

Naša skupna pot v podjetju Robert Mramor s.p. se je pričela v letu 2008 in se hitro razširila na več dejavnosti. Največ se posvečamo vzdrževanjem strojev in naprav v podjetjih v industrijski coni, izdelavo avtomatik za wellness in pakirnih strojev, izdelavo avtomatike po naročilu za strojegradnje ter izdelavo druge elektronike po željah kupca oziroma za posebne namene. Zavedamo se, kako pomembno je, da ostajamo v koraku z napredkom, zato pri svojih izdelkih uveljavljamo in razvijamo nove tehnologije ter jih nato tudi izpopolnjujemo in dodatno izboljšujemo.

S pomočjo dolgoletnih izkušenj smo pridobili dragoceno znanje s področja strojegradenj za lesno-obdelovalne stroje in različnih popravilih strojev in naprav, kar prispeva k kakovosti naših storitev. Odlikuje nas kvalitetno opravljeno delo, vsaki stranki se posebej posvetimo, ustrezno svetujemo in vedno ponudimo odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Pohvalimo se lahko z mnogimi zadovoljnimi referencami, naši izdelki pa se uspešno prodajajo tudi v tujini – v državah EU kot so Francija, Švica, Nemčija, Italija, Poljska in Romunija. Da smo na pravi poti, zagotovo dokazujejo tudi številne nagrade in prejeta priznanja.

Skrb za okolje in ohranjanje narave je za nas bistvenega pomena, zato smo na podlagi večletnih izkušenj, pridobljenega znanja, inovativnosti in kreativnega razmišljanja želeli razviti okolju prijazne naprave. V želji po zmanjševanju obremenjevanja okolja smo izdelali biogorilnike. Gorilnik Peletko ULTIMA in gorilnik Intellitherm oblikujeta kakovostno in konkurenčno ponudbo, ki je hkrati inovativna in okolju prijazna. Gorilnik Peletko ULTIMA uporabljamo na klasičnih kotlih, kjer so energent drva in ni potrebne predelave kotla in instalacij.

 

Gorilnik Peletko

Gorilnik Peletko (foto: biogorilniki.si)

 

Gorilnik je predviden za posebno oblikovane kotle proizvajalca Janez Vreček s.p. Potrebne so le tri ure za montažo gorilnika na vaš kotel in popoln zagon. Garancija za gorilnik velja kar dve kurilni sezoni, za kotel pa pet let. Investicija se za povprečno hišo povrne že v dveh do treh letih (odvisno od cene peletov in porabe). Gorilnik Intellitherm pa je univerzalen gorilnik, ki je vsestransko uporaben za zahtevnejše uporabnike, saj omogoča kurjenje s sekanci, žagovino, oblanci, peleti… Ker deluje podobno kot gorilnik na olje, ne potrebujete zalogovnika toplote.

Gorilnik Intellitherm je lahko na tračnicah, da ga z lahkoto odmaknete od kotla ali pa fiksen s stranskim priklopom na kotle. Naši gorilniki na pelete imajo veliko prednosti, saj peleti izgorevajo na retorti, ki se nahaja v kurišču kotla, ne potrebujejo nikakršnega hlajenja in tako zadržijo energijo v kotlu, so brez dodatnih stroškov za vodno hlajenje gorilnika, imajo kontrolirano doziranje peletov, nadzor plamena v kotlu in povratnega plamena, nadzor temperature dimnih plinov ter nadzor in regulacijo kvalitete izgorevanja.

Imajo predzalogovnik za pelete, ki nudi dodatno varnost pred povratnim plamenom, samodejno čiščenje izgorevalne plošče (retorte), kratek čas vžiga, nizko porabo elektrite, višje izkoristke, prilagodljivost uporabniku in še mnoge druge prednosti.

Gorilnik Intellitherm notranjost 1

Notranjost gorilnika Intellitherm (foto: biogorilniki.si)

 

V podjetju Biogorilniki – Robert Mramor s.p. vam nudimo tudi:

– izdelavo projektov in strojnih instalacij za lesno obdelovalne stroje, njihovo vzdrževanje in predelave

– programiranje krmilnikov različnih blagovnih znamk (Mitsubishi, Siemens, Unitronics, Hitachi…)

– izdelavo krmilnih sklopov po naročilu in željah naših strank (z mikroprocesorji Atmel)

– računalniške mreže.

– vzdrževanje in montaža savn, solarijev in ostale wellness opreme.

 

Vabimo vas, da se o kakovosti naše ponudbi tudi sami prepričate in nas za dodatne informacije o biogorilnikih kontaktirate s pomočjo spodnjih podatkov.

 

Biogorilniki – Robert Mramor s.p.
Notranjska cesta 50
1380 Cerknica

Kontakti:
Tel: +386 (0) 41 711 249
E-mail: biogorilniki@gmail.com
Spletna stran: www.biogorilniki.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do sobote: od 8:00 do 16:00 ure
Nedelja in prazniki: zaprto

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.