Naslovnica Oglaševanje Ograje Dečman

Ograje Dečman

Avtor: Spletno Uredništvo

Kovani izdelki izdelani po vaših željah in potrebah….

Kovani izdelki izdelani po vaših željah in potrebah….(foto: ograje-decman.net) 

 

Pri podjetju Ograje Dečman se že dobrih 20 let ukvarjamo s kovaštvom, v zadnjem desetletju pa tudi s popravilom in z montažo različnih strojev. Naše obrtniške aktivnosti temeljijo na kovinarstvu in kovstvu, pestro paleto naših izdelkov pa zaznamujejo tri temeljne lastnosti – naši izdelki pa so izvirni, unikatni in trajni. Uporabljamo namreč jeklo in podobno obstojne kovinske materiale.

Vsak izdelek vam lahko oblikujemo po vaših zamislih oziroma željah, pri čemer tudi  dimenzije povsem prilagodimo potrebam stranke. Za vse naše produkte nudimo tudi dostavo in montažo, s čemer našim strankam zagotavljamo kakovost storitve od začetka do konca procesa.

V naši izjemno bogati proizvodnji, ki bi jo lahko označili za rokodelsko, so balkonske, stopniščne, dvoriščne, vrtne in ostale kovane ograje za najrazličnejše namene. V našo ponudbo sodijo tudi kovana zunanja vrata, okenske rešetke, zunanje in notranjo pohištvo, kovinske postelje ter tudi številni kovinski okrasni artikli kot so svetilke, svečniki, nosilci in prelepi kovinski poštni nabiralniki.

Ni potrebno posebej poudarjati, da so prednosti kovanih artiklov čvrstost, obstojnost in prikupen estetski videz, ki poudari spretnost obrtniške proizvodnje ter ustvari občutek topline doma.

Talne ograje

Talne kovane ograje se uporabljajo pretežno za ločevanje vaših dvorišč, vrtov, hiš ali parcel od zunanjosti, oziroma od sosednjih površin. Njihova uporabna prednost je, da ne zakrivajo pogleda na okolico in ne ustvarjajo senc, obenem pa jekleni elementi zagotavljajo večjo varnost in tudi mimoidočim vzbujajo vtis imenitnosti.

Našim strankam nudimo veliko različnih vzorcev, oziroma lahko vzorce oblikujemo po vaših željah. Ograje so lahko pričvrščene na kovinske stebre ter na betonske ali klasične zidove iz opek. Za vse naše kovane ograje nudimo tudi možnost posebnih zunanjih zaščit, kot so vroče cinkanje, večslojno lakiranje in druge dodatne zaščite po dogovoru.

Balkonske ograje

Kovane ograje so najlepša in najbolj trajna rešitev za balkone. Zagotavljajo trdnost in s tem tudi varnost, omogočajo pa tudi postavitev korit za rože, kar še dodatno dvigne nivo estetskega videza vaše hiše, oziroma poslovnega objekta.

Tudi za balkonske ograje si lahko stranka sama izbere enega od številnih vzorcev in ukrivljenih elementov, podjetje Ograje Dečman pa svojim strankam enako kot za talne ograje ponuja izbiro posebnih zunanjih zaščit. Balkonske ograje se običajno pritrjujejo na zunanje stene objekta ali na kovinske stebre.

Balkon in balkonske ograje vedno “naredijo posebni čar” objekta….(foto: ograje-decman.net)

 

Kovana vrata

Kovana vrata ločimo glede namena njihove uporabe na vrata za vhod oseb in vrata za vhod vozil. Prav zato naši klientom ponujamo predvsem eno ali dvokrilna stranska vrata in večja samostoječa drseča vrata. Eno in dvokrilna stranska vrata običajno vgrajujemo na opečno ali betonsko konstrukcijo. Samostojna drseča vrata lahko fiksiramo tudi z robustnimi kovinskimi stebri, poleg tega pa jih načrtujemo v izvedbah za elektromehansko ali za elektromagnetno odpiranje.

Na voljo so enaki postopki zunanje zaščite kovanih elementov kot za ostale proizvode našega podjetja.

Stopniščne ograje

Kovane stopniščne ograje lahko uporabimo za zunanja in tudi za notranja stopnišča, za stanovanjske, javne in poslovne stavbe. Prednosti kovanih stopniščnih ograj so trdnost,  trajnost, poljubna izbira okrasnih motivov in tudi izbira ukrivljenih elementov po željah strank.

Stopniščne ograje so največkrat pričvrščene na masivne kovinske stebre, tudi zanje pa so na voljo čvrste posebne zunanje zaščite (večslojno lakiranje, vroče cinkanje, …) kot za ostale naše proizvode.

Kovano pohištvo

Kovano pohištvo je med našimi strankami vse bolj priljubljeno, saj so naši izdelki že na umetniški ravni. Tudi pri kovinskem pohištvu je prva uporabna prednost čvrstost, kar vam zagotavlja izjemno dolg rok uporabe. Izdelujemo kovinske mize in stole, kanapeje, klopi ter postelje, še posebej zakonske, različnih dimenzij.

Po vaših željah lahko oblikujemo tudi druge vrste pohištva, možnosti zunanjih zaščitnih slojev pa so enaki kot za ostale elemente v naši ponudbi.

Kovano pohištvo bo imelo dolgo “življensko dobo”….(foto: ograje-decman.net)

 

Ostalo okrasno kovanje

Z velikim veseljem se ukvarjamo tudi z okrasnim kovanjem, saj je izdelava posebnih artiklov za nas izziv, pri katerem lahko pokažemo vse naše znanje, strokovnost in umetniško žilico. V naši ponudbi so zunanje in notranje svetilke, svečniki, karnise, razni nosilci, okrasne zunanje okenske rešetke (‘grilje’ oz.’grate’) in tudi kovinski poštni nabiralniki.

Ograje Dečman – kovani umetniški pridih za vse vaše ambiente.

 

Ograje Dečman, Roman Dečman s.p.
Novake 16
2319 Poljčane

Kontakti:
Tel: +386(0) 31 425 218
Deutsch kontakt: +43 660 739 55 29
Spletna stran: www.ograje-decman.net

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.