Naslovnica Trendi Od ponedeljka prihaja nova nemška serija Podeželska zdravnica

Od ponedeljka prihaja nova nemška serija Podeželska zdravnica

Avtor: Spletno Uredništvo
S Planet TV so napovedali drugo programsko novost meseca julija. V ponedeljek zvečer se namreč začenja predvajanje nove nemške dramske serije z naslovom ‘Podeželska zdravnica’. Očarljiva in čustveno nabita nanizanka bo gledalce popeljala v slikovito bavarsko vas, kjer seveda ne manjka najrazličnejših težav, zapletenih medsebojnih odnosov in zamolčanih skrivnosti…
Od ponedeljka prihaja nova nemška serija Podeželska zdravnica

Podeželska zdravnica, njena hči, oče njene hčere in njena simpatija (foto: SAT.1/Kathrin Baumann/Planet TV)

Na Planet TV se v ponedeljek (15. julija) pričenja nova nemška serija, ki so jo poimenovali ‘Podeželska zdravnica’ (originalno: ‘Die Landarztpraxis’).  Zgodbe te sveže nanizanke, katere prvo sezono so pričeli predvajati lansko leto (sicer so že posneli tudi drugo sezono), se bodo odvijale v slikoviti bavarski vasici Wiesenkirchen, vse pa se bo bolj ali manj vrtelo okrog nove zdravnice… 

»V seriji bomo spremljali dr. Sarah König (Caroline Frier), ki po mnogih letih dela kot urgentna zdravnica v Berlinu išče svež začetek zase in za svojo najstniško hčer Leonine (Katharina Hirschberg). Odločita se preseliti v mirno vas Wiesenkirchen, kjer Sarah upa, da bo našla notranji mir in končno razkrila največjo skrivnost svojega življenja.

 Vas je znana po svojih lepih pokrajinah, a je tudi dom dr. Fabiana Kroissa (Oliver Franck), njenega nekdanjega partnerja in očeta Leonine, čeprav nobeden od njiju tega ne ve. Sarah se znajde razpeta med Fabianom, ki se sooča s težavami v zakonu, in svojim najemodajalcem – gorskim reševalcem Maxom (Alexander Koll),« razkriva napovednik Planet TV.

Sicer je Sarah zelo priljubljena med domačini, vendar se njena dolgo skrita skrivnost počasi razkriva, to pa bi lahko ogrozilo njeno novo življenje v tej vasici. S Planet TV pa so razkrili še najbrž najbolj pomembno informacijo, da bodo epizode prve sezone serije predvajali od ponedeljka do četrtka in sicer vsakokrat po dve zapored. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.