Naslovnica Trendi Območje brez signala je nova serija na VOYO

Območje brez signala je nova serija na VOYO

Avtor: Spletno Uredništvo
Jutri, v nedeljo, 28. novembra, bo v spletni videoteki VOYO prvič na voljo nova serija ‘Območje brez signala’. Gre za skupni hrvaški, slovenski, srbski in finski koprodukcijski projekt, ki je bil v tujini tudi že nagrajen.
Prizor iz nove originalne serije VOYO predstavlja (foto: PR PRO Plus)

Največji slovenski spletni arhiv videov na zahtevo VOYO nadaljuje z objavami originalnih vsebin za gledalce. Jutri (v nedeljo, 28. novembra) bo tako prvič na voljo nova serija ‘Območje brez signala’. Poleg slovenske družbe PRO Plus, katere sestavni del je VOYO, so pri projektu sodelovali zagrebška Kinorama, slovenska produkcijska hiša Perfo, srbsko podjetje Sense Production in finska produkcija Citizen Jane.

»Serija, ki je posneta po romanu Roberta Perišića, govori o dveh Zagrebčanih – ambicioznemu in brezkompromisnemu Olegu in flegmatičnemu Nikoli, ki sta prišla v pozabljeni mali kraj, s ciljem, da oživita propadlo tovarno. Za skrivnostnega naročnika želita v proizvodnji narediti turbino, kakršne že dolga leta ni več. Zgodba, ki je kot nalašč napisana za mednarodno povezovanje,« razkriva napovednik VOYO.

V seriji bodo gledalci spoznali spretnega poslovneža Olega (Rene Bitorajac), njegovega vase zaprtega bratranca Nikolo (Krešimir Mikić), Šeilo (Jovana Stojiljković), karizmatičnega inženirja in bivšega vodjo sindikalistov Jando (Izudin Bajramović) ter mladega Branoša (Goran Bogdan). Poleg njih v seriji igrajo še Slavko Štimac, Lana Barić, Stipe Radoja, Anđela Ramljak, Marko Mandić, Goran Marković ter legendarna Milena Zupančič.

Serija, ki je razdeljena na šest epizod, je bila sicer že nagrajena v tujini – na prestižnem festivalu serij Series Mania je dobila nagrado Grand Prix za najboljšo serijo v programu International Panorama.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.