Naslovnica Oglaševanje NUVISION – ogrevanje in hlajenje prostorov še nikoli tako enostavno

NUVISION – ogrevanje in hlajenje prostorov še nikoli tako enostavno

Avtor: Spletno Uredništvo

Naj postane ogrevanje ali hlajenje prostorov naša skrb….

nuvision 1

Že destletje smo sinonim za prodajo IR panelov…. (foto: vitalheizung.com)

 

 

Nuvision d.o.o. je že več kot desetletje najboljše podjetje za prodajo in montažo IR panelov. je že več kot desetletje najboljše podjetje za prodajo in montažo IR panelov. Samo najboljše je dovolj dobro za naše stranke, zato imamo v ponudbi IR panele priznane avstrijske blagovne znamke Vitalheizung.

Vitalheizung je blagovna znamka, ki je na tržišču prisotna že več kot tri desetletja in to kar v 56-ih svetovnih državah. Vsi njihovi IR paneli imajo vse potrebne EU certifikate. Lahko se pohvalimo, da je naše podjetje na podlagi korektnega medsebojnega poslovnega sodelovanja, postalo generalni zastopnik Vitalhezung-a za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Ukrajino, Turčijo kot tudi za vse ostale države bivše Jugoslavije.

IR ali INFRARDEČE OGREVANJE

IR ali infrardeče ogrevanje se v današnjem času uvršča med naravni, zdravi in predvsem varčni način ogrevanja. To vrstno ogrevanje je podobno sončnemu ogrevanju.  Toplota sonca, katera je posledica infrardečega sevanja, je za človeka naravna in prijazna zelena energija. Poleg tega pa lahko brez slabe vesti rečemo, da je to tudi zdravilni način ogrevanja, saj infra žarki ne predstavljajo nevarnosti za človeka.Če samo vzamemo za primer, da v mrzlem zimskem času stojite na snegu, ko se kazalci na termometru spustijo krepko pod 0°C. Posledično vas bo začelo zebsti in boste avtomatično odšli na mesto obsijano s soncem katero vas bo prijetno ogrelo. Tukaj vas ni ogrel zrak iz okolice temveč infra rdeči žarki. Na identični način tudi naši paneli oddajajo infra rdečo toploto ter poskrbijo za vaše zdravje in dobro počutje. Dovolite nam, da vam naštejemo samo nekaj pozitivnih vplivov na naš organizem:
▪ krepitev srca, ožilja in imunskega sistema
▪ pomaga pri prehladu, da se hitreje pozdravimo
▪ hitrejše celjenje ran
▪ pospešitev krvnega obtoka
▪ lajšanje raznih bolečin
▪ dober vpliv na naše psihično počutje
▪ pomoč pri premagovanju utrujenosti

V kolikor ste še “negotovi” in se odločate ali bi se odločili za IR ogrevanje, vam predstavljamo še ostale pozitivne lastnosti. Ena izmed poglavitnih in lahko rečemo tudi odločilna lastnost, ki bo jeziček na tehtnici usmerila v nakup IR panela, je cenejša začetna investicija. Vsak vaš prostor namreč lahko posamično opremite. Na stropu ali steni se zavzame zelo malo prostora. Ni prostorske omejitve, kar pomeni, da se IR paneli lahko uporabljajo v različnih prostorih kot so: stanovanje, stanovanjska hiša, šotori, prikolice……Pri tem naj poudarimo, da so IR paneli tudi premični kar pomeni, da ga lahko prenesete na drugo lokacijo. Sama življenska doba IR panela je več kot 40 let. Pomembno je tudi to, da pri montaži ne potrebujete predhodno urejene projektne dokumentacije kot pri navadnem centralnem ogrevanju kot tudi ne potrebujete dimnika ali kurilnice. Z IR paneli boste prihranili tudi pri stroških montaže, ker tukaj lahko kupec sam zmontira IR panel (v kolikor se za to odloči). Če boste IR panel namestili v stanovanje stanovanjskega bloka, z samo montažo ne boste motili sosedov, ker tukaj ni nobenega vrtanja, razbijanja ali drugih gradbenih del katera povzročajo moteči hrup. Toploto boste izkoristili 100% in hkrati privarčevali pri plačevanju ogrevanja.

Naša bogata in raznolika ponudba obsega različne modele IR panelov:
HVH Victory infra panel, ki zavzema mesto najbolj prodajanega modela
○ KERA-FIT  model
○ HVH panel – ogledalo še posebej primeren za kopalniške prostore
○ Mono Vital – Naslonjalo z integriranim infrardečim sevanjem
○ IR panel polsteber
○ Industrijski paneli

nuvision 2

IR ogrevanje je varčni, zdrav in naravni način ogrevanja…. (foto: vitalheizung.com)

 

Naša ponudba pa ne vsebuje samo IR panele temveč tudi različne klimatske naprave in razvlaževalce zraka kot tudi vse za talno ogrevanje (grelni električni kabli in grelna električna folija). V kolikor se boste odločili in pri nas kupili klimatsko napravo, boste deležni tudi profesionalne montaže vaše klima naprave. Z veseljem pa vam jo bomo tudi servisirali.

nuvision 3

V ponudbi imamo tudi različne klima naprave…..(foto: pinterest.com)

 

Zakaj izbrati ravno naše podjetje Nuvison d.o.o?

Ker imamo dolgoletne izkušnje na področjutoplotne in hladilne tehnike. Se redno dodatno izobražujemo in ažurno spremljamo vse novosti. Imamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Še pred začetkom dela je vsaka stranka pri nas deležna strokovnega svetovanja pri nakupu in montaži IR panelov ali klimatske naprave. Pri samem delu uporabljamo visokokvalitetne materiale. Na izdelke za IR ogrevanje nudimo kar 7 letno garancijo, na določene klimatske naprave pa nudimo 5 letno garancijo. Po končani montaži vam ne bo potrebno čistiti za nami, saj naši monterji po opravljenem delu za seboj tudi počistijo.

Ne odlašajte in si zagotovite cenejši in zdrav način ogrevanja. Zato nas kontaktirajte na spodaj navedenih kontaktih. Veselimo se skupnega sodelovanja.

 

Nuvision d.o.o.
Cerov Log 16
8310 Šentjernej

Kontakti:
Tel: +386(0) 41 886 484
E-mail: info@nuvision.si
Spletna stran: www.nuvision.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 8:00 do 18:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.