Naslovnica Trendi Novosti tedna bosta Morilski pajek in Vrvež v moji glavi 2

Novosti tedna bosta Morilski pajek in Vrvež v moji glavi 2

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se v slovenskih kinodvoranah napovedujeta dve novosti. Prva je znanstvenofantastična grozljivka ‘Morilski pajek’, druga pa animirani film studiev Disney in Pixar ‘Vrvež v moji glavi 2’.
Novosti tedna bosta Morilski pajek in Vrvež v moji glavi 2

Novosti tedna bosta Morilski pajek in Vrvež v moji glavi 2

Znanstvenofantastična grozljivka ‘Morilski pajek’ govori o najstnici, ki v domači hiši najde majhnega pajka. Potem 12-letna Charlotte na skrivaj vzgaja svojega ljubljenčka, vendar sprva očarljivo bitje zelo hitro zraste v velikansko mesojedo pošast, tako da se mora dekle nenadoma boriti za svoje preživetje in za preživetje celotne družine. Za režijo filma je poskrbel Kiah Roache Turner, ki je tudi scenarij spisal sam.

V glavnih vlogah filma, ki bo v slovenske kinodvorane prišel v četrtek, 13. junija, poleg grozljivega pajka igrajo še Alyla Browne, Ryan Corr, Jermaine Fowler, Noni Hazlehurst, Robyn Nevin, Penelope Mitchell, Danny Kim, Silvia Colloca, Tony J. Black, Rowland Holmes in Alcira Carpio. Že v sredo (12. junija) popoldan pa se obeta druga premiera tedna – animirani film ‘Vrvež v moji glavi 2’.

»Vrvež v moji glavi 2, se vrača v misli najstnice Riley, ravno v trenutku, ko se začenja prenova njenega možganskega nadzornega centra, kjer se ustvarja nov prostor za nekaj povsem nepričakovanega – nova Čustva! Veselje, Žalost, Jeza, Strah in Gnus, ki že dolgo uspešno vodijo čustvene operacije, niso prepričani, kako se počutijo, ko se med njimi pojavi Tesnoba, za katero pa se zdi, da ni prišla popolnoma sama,« razkriva napovednik.

Ta animirana filmska novost (v originalu je naslov ‘Inside Out 2’) prihaja iz studiev Disney in Pixar. V slovenskih kinodvoranah bo predvajana tako v originalni angleški verziji s slovenskimi podnapisi, kot tudi v slovenščini, oziroma v sinhronizirani verziji.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.