Naslovnica Kronika Novi dve pogrešani osebi, tudi Tanje pa še niso našli

Novi dve pogrešani osebi, tudi Tanje pa še niso našli

Avtor: Spletno Uredništvo
V zadnjih dveh dneh sta na območju Ljubljane in Prvačine v bližini Nove Gorice izginili dve osebi. Prav tako pa policisti še vedno niso preklicali iskanja 29-letne Tanje Kofol iz Ljubljane, ki je že januarja izginila na območju Novega mesta.
Novi dve pogrešani osebi v zadnjih dneh, tudi Tanje pa še niso našli

Fotografija pogrešanega Videa Grižona (foto: PU Nov Gorica)

Novogoriški policisti so v sredo 23. februarja sporočili, da bili obveščeni o izginotju 71-letnega Videa Grižona. Nazadnje je bil viden pet dni pred tem – v petek dopoldne, 18. februarja, ko je zapustil Dom upokojencev Gradišče nad Prvačino in nato se vanj ni vrnil. Od tedaj se za njim izgubila vsaka sled. Pogrešani je visok okoli 185 cm, je vitke postave in ima sivo-črne kratke lase.

Pogrešani Grižon je bil nazadnje oblečen v vojaške hlače in temno modro jakno, obut pa je bil v krznene cokle. Sicer je kar petdnevni zamik med izginotjem in policijskim obvestilom nenavaden in ne vliva prevelikega optimizma. Policisti Policijske postaje Ljubljana Vič pa so bili v sredo obveščeni, da svojci pogrešajo 29-letnega Jošta Kolenka iz Ljubljane. Pogrešani je visok približno, 175 cm, je srednje postave, ima kratke črne lase in nosi dioptrijska očala.

Jošta Kolenka so nazadnje videli v centru Ljubljane, oblečen pa je bil v dvodelni delavski kombinezon odsevno rumene barve s sivimi odsevnimi trakovi in majico modre barve, obut v pa je bil v črne zaščitne čevlje in je poleg tega na glavi nosil črn širok trak. Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih, da to čim prej sporočijo na najbližjo lokalno policijsko postajo, pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Sicer pa policisti še vedno niso preklicali iskanja 29-letne Tanje Kofol iz Ljubljane. Tanja je izginila že 11. januarja, njen avto pa so nato 2. februarja našli njen na parkirišču pred trgovskim centrom na območju Novega mesta. Tanijino izginotje je bilo prvo letošnje v Sloveniji, z zadnjima dvema primeroma pa je skupno število letos pogrešanih oseb naraslo na tri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.