Naslovnica Trendi Nova sezona Odbite poti bo brata Sever ponesla na dve celini

Nova sezona Odbite poti bo brata Sever ponesla na dve celini

Avtor: Spletno Uredništvo
Na TV Slovenija se po novem letu napoveduje nova serija potopisnih oddaj ‘Odbita pot’. Brata Bit in Anže Sever bosta v sedmih novih epizodah obiskala vzhodni del Afrike in nato še Južno Ameriko.
Nova sezona Odbite poti bo brata Sever ponesla na dve celini

Pogled na veličastni Machu Picchu v perujskih gorah (foto: SOJ RTV SLO/iz oddaje)

Nova sezona potopisne oddaje Televizije Slovenija, ki so jo poimenovali ‘Odbita pot’, bo postregla s sedmimi novimi epizodami potepanja po svetu. Brata Bit in Anže Sever se bosta najprej odpravila na vzhodni del afriške celine, kjer bosta obiskala Ugando, Tanzanijo in Ruando. Tam bosta poleg ostalega raziskala izvor kave, ki se najpogosteje znajde v slovenskih skodelicah.

Slovenska popotnika si bosta ogledovala lokalne znamenitosti, spoznavala kulturo črne celine ter izkusila pustolovščine in nevarnosti Afrike. To jima je bila odlična priprava za potovanje po Južni Ameriki. Drugi del serije bo namreč v znamenju obiska južnoameriškega kontinenta, kjer sta si kljub vrsti nepredvidljivih težav uspela ogledati brazilski Rio de Janeiro in nato še Peru, kjer sta se povzpela na impresivni Machu Pichu.

Morda pa sta se brata Sever vmes zaustavila še kje, a bo to ostala skrivnost, ki se bo razvozlala šele med spremljanjem nove serije oddaj. Prav tako je zaenkrat skrivnost tudi datum, kdaj se bo ta nova sezona oddaje sploh pričela. S Službe za obveščanje javnosti RTV Slovenija (SOJ RTV SLO) pa so razkrili vsaj to, da bo ‘Odbita pot’ na sporedu ob petkih ob 21.25 in sicer na prvem programu Televizije Slovenije.

»Na programih TV Slovenija je s prihodom Bita in Anžeta že pred letom dni zavel svež veter, ki je prinašal vibracije eksotičnega sveta. Z njunim pristnim doživljanjem običajnega življenja smo se tako starejši kot tudi mlajši gledalci, ki so že tako in tako Bitovi sledilci in občudovalci, potopili v dogajanje in z njima doživljali njune prigode ter s tem spoznavali tudi del življenja, ki morda ni tako zelo viden,« je svoje razmišljanje strnila urednica te razvedrilno-popotniške oddaje Tanja Zajc.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.