Naslovnica Trendi Nov voditelj Exatlona bo kar Jure Košir

Nov voditelj Exatlona bo kar Jure Košir

Avtor: Spletno Uredništvo
S Planet TV so napovedali, da se bo septembra pričela druga sezona športno-spretnostnega šova Exatlon. Največja novost prihajajoče sezone bo ta, da bo nov voditelj šova nekdanji slovenski zvezdnik svetovnega smučanja Jure Košir.
Nov voditelj Exatlona bo kar Jure Košir

Nasmejani Jure Košir pozira za promocijo Exatlona (foto: PR Planet TV/Blaž Vatovec)

PR služba Planet TV je ta konec tedna kar dvakrat oznanila, da se na ekrane te mreže kmalu vrača šov Exatlon. Gre za niz spretnostnih in vzdržljivostnih preizkušenj, ki se jih kondicijsko dobro pripravljene tekmovalke in tekmovalci lotevajo na posebnih poligonih v Dominikanski republiki. Zahtevne preizkušnje so v prvi sezoni za zmagovalca Exatlona okronale Marjanco Polutnik in Franka Bajca.

Potem, ko je prva sezona k ekranom pritegnila kar veliko gledalcev, se septembra napoveduje pričetek druga sezone šova. Največja novost prihajajoče serije oddaj bo ta, da bo nov voditelj Exatlona nekdanji vrhunski športnik in slovenski zvezdnik svetovnega smučanja Jure Košir. Na snegu se je Jure znašel odlično, kako pa mu bo šlo v vlogi voditelja šova v tropski Dominikanski republiki?

“Gre za dobro oddajo, ki vsekakor odstopa od klasičnih resničnostnih šovov. Predvsem mi je všeč, da propagira gibanje in lahko mlade nagovori k treniranju, k vadenju spretnosti, ter predaja sporočilo, da je timski duh pomemben. Poslušal sem komentatorje, ki so komentirali moje vožnje, zdaj pa se bom v tej vlogi znašel sam in upam, da bom s svojim glasom znal pričarati še dodatno vznesenost tekme,” je napovedal Jure Košir.

Druga novost druge sezone Exatlona bo posebni poročevalec s terena in sicer bo to Igor Mikič – Mišica. Slednji je bil v prvi sezoni tekmovalec v šovu, zato bodo imele njegove besede dodatno vrednost. S Planet TV napovedujejo, da se bo v ekipah pojavilo tudi nekaj znanih obrazov, da bodo vremenske razmere v Karibih na trenutke ekstremne (podobno kot pred dnevi v Sloveniji) in da bosta zmagovalka in zmagovalec prejela vsak po 50 tisoč evrov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.