Naslovnica Gospodarstvo Nov vavčer za digitalni marketing

Nov vavčer za digitalni marketing

Avtor: Spletno Uredništvo
Potem, ko so razveljavili prvi razpis, je bil pravkar objavljen nov, drugi javni poziv Slovenskega podjetniškega sklada glede Vavčerja za digitalni marketing. Vavčer ima sedaj novo oznako RVAV8 – Vavčer za digitalni marketing, nanj pa se bo možno prijaviti že jutri.
Nov vavčer za digitalni marketing

Prva verzija vavčerja je bila hitro umaknjena in nadomeščena z drugo verzijo (foto: Max Pixel)

Slovenski podjetniški sklad je zaradi nepredvidenih tehničnih težav zelo hitro razveljavil vavčer z uradnim nazivom REVAV-8-Vavčer za digitalni marketing, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 11/2022 dne 28. januarja 2022. O podrobnostih za takšno odločitev z Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) niso poročali, pojasnili so le, da želijo vsem podjetjem omogočiti enakopravnost pri obravnavi vlog.

Očitno je bilo torej s prvo verzijo javnega razpisa nekaj opazno narobe, zato so prvi vavčer tako ekspresno hitro zaprli in minuli petek so v Uradnem listu št. 15/2022 že objavili nov Vavčer za digitalni marketing. Slednji ima novo uradno oznako RVAV8 – Vavčer za digitalni marketing, enako kot prejšnji pa bo sredstva črpal iz pobude za okrevanje evropskega gospodarstva ReactEU.

»Podjetja lahko pridobijo sredstva za vsako aktivnost samo enkrat v obdobju 2019 – 2023, maksimalna skupna višina subvencije je 7.500 evrov za vse aktivnosti skupaj. Podjetje ima lahko hkrati v izvajanju največ tri vavčerje in sicer po različnih javnih pozivih, za vavčerje pa se mu lahko odobri letno največ 30.000 evrov, pri čemer velja, da vavčer pomeni sklenjeno pogodbo o sofinanciranju,« so še pojasnili z MGRT.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.