Naslovnica Trendi Noč čarovnic se bo končala – po 45 letih in 13 filmih

Noč čarovnic se bo končala – po 45 letih in 13 filmih

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se bo po približno 45 letih zaključila ena najbolj slavnih grozljivk vseh časov, oziroma kar cela franšiza horror filmov ‘Noč čarovnic’. Zaključila se bo z nesrečno številko 13, saj bo film ‘Noč čarovnic se konča’ že trinajsti po vrsti iz te franšize.
Noč čarovnic se bo končala - po 45 letih in 13 filmih

Michael bo tokrat še zadnjič nadlegoval Laurie (foto: kolosej.si)

Slavna filmska igralka Jamie Lee Curtis je davnega leta 1978 debitirala v svetu filma in sicer z vloge Laurie Strode, ki je bila obenem glavna ženska vloga v filmu z originalnim naslovom ‘Halloween’. Slovenski prevod naslova tega filma, ki je bil tudi prva resnična uspešnica mojstra grozljivk Johna Carpenterja, je bil ‘Noč čarovnic’ in tudi vseh preostalih 12 filmskih produkcij te franšize zaznamuje to ime.

»Curtisova je upodobila Laurie več kot štiri desetletja, kar velja za najdaljšo vlogo igralca v istem liku v zgodovini kinematografije. Ko se je franšiza ponovno zagnala leta 2018, je film podrl rekorde in postal najbolj dobičkonosno poglavje franšize. Poleg Curtisove v zadnjem poglavju znova zaigrajo še Andi Matichak, James Jude Courtney, Will Patton in Kyle Richards,« med drugim razkriva napovednik prihajajočega  filma.

Jutri tako v slovenske kinematografe prihaja film ‘Noč čarovnic se konča’ (običajno se tu kritiki vprašajo, ali se bo franšiza res dokončno zaključila, ali pa bo morda že čez nekaj let kdo poskušal zaslužit še s 14. filmom). Ta film bo dal odgovor na vprašanje, ali bo Laurie končno za vse večne čase obračunala z utelešenjem zla, imenovanim Michael Myers. Kajti samo eden od njiju bo lahko na koncu preživel.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.