Naslovnica Trendi Nevidni človek je pravzaprav grozljivi bivši partner

Nevidni človek je pravzaprav grozljivi bivši partner

Avtor: Spletno Uredništvo

Jutri bo v slovenska kina premierno vstopil film ‘Nevidni človek’. Film ima žanrske značilnosti psihološkega trilerja, grozljivke in znanstvene fantastike. Gre za zgodbo o ženski, ki je ubežala nasilnemu nekdanjemu partnerju, slednji pa jo kot nevidni človek zasleduje in ogroža še naprej 

Nevidni človek je pravzaprav grozljivi bivši partner»To, česar ne vidiš, ti lahko škodi,« pravi napovednik Nevidnega človeka (foto: kolosej.si)

 

V grozljivi sodobni zgodbi o obsedenosti, ki jo je navdihnil klasični lik pošasti pri studiu Universal, bo v glavni vlogi zaigrala dobitnica emmyja in zlatega globusa Elisabeth Moss, ki je sicer še najbolj znana po vlogah v televizijskih serijah ‘Oglaševalci’ in ‘Deklina zgodba’. Film ‘Nevidni človek’ govori o Ceciliji Kass (Elisabeth Moss), katere življenje postaja nevzdržno, ker se je znašla v nasilnem razmerju s premožnim in genialnim znanstvenikom.

Vseeno ji nekega dne s pomočjo sestre (Harriet Dyer), prijatelja iz otroštva (Aldis Hodge) in njegove najstniške hčerke (Storm Reid) končno le uspe pobegniti. Ko pa njen nekdanji partner Adrian Griffin (Oliver Jackson-Cohen) naredi samomor in ji zapusti velik del njegovega velikega bogastva, Cecilia prične sumiti, da je bila njegova smrt zgolj zaigrana. Po nizu grozovitih naključij, ki njo in njene bližnje spravljajo v smrtno nevarnost, Cecilia na vsak način skuša dokazati, da ji sledi nekdo, ki je neviden, a to ni prav enostavno.

Pod scenarij in režijo se je podpisal Leigh Whannell, ki je v projektu sodeloval tudi kot izvršni producent. Sodobni mojster grozljivk Jason Blum je srhljivko produciral s svojo produkcijsko hišo Blumhouse. “Smo prvi nove generacije srhljivih filmov pri Universalu,” je dejal Blum. Sicer pa je bil prvi film Nevidni človek posnet že leta 1933 in sicer po noveli G.H. Wellsa iz leta 1897.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.