Naslovnica Trendi Napoveduje se pester konec oktobra

Napoveduje se pester konec oktobra

Avtor: Spletno Uredništvo
Z največje slovenske zasebne televizijske družbe PRO Plus so pred prihajajočimi krompirjevimi počitnicami napovedali tudi vrsto novosti na programih KANAL A, KINO, BRIO in OTO.
Drugo polovico oktobra drevi pričenjajo Transformerji, zaključila jo bo noč čarovnic in grozljivk (foto: PR PRO Plus)

S PRO Plus-a so te dni napovedali tudi vrsto programskih novosti na svojih televizijskih programih KANAL A, KINO, BRIO in OTO. Na Kanalu A se najprej prihodnji konec tedna obeta motociklistična Velika nagrada Emilije – Romanje. Vsak delovnik se ob 19.20 s nadaljuje serija ‘Dobrodošli v Schitt’s Creek’, obeta pa se vrsta večernih filmov, kot so ’47 metrov globoko’, ‘Brodolom’, ‘Prepovedano kraljestvo’, ‘Gospodar prstanov: Kraljeva vrnitev, Čudežna ženska in Besno maščevanje.

Filmski program KINO bo v drugi polovici oktobra v znamenju zvezdniških zasedb in tematskih skupkov. Danes in jutri bodo tako ob 20. uri na vrsti ‘Transformerji’ (Transformers), prihodnji vikend (23. in 24. oktober) bo na programu kraljeval superheroj ‘Batman’, teden med 25. in 29. oktobrom bo rezerviran za filme, v katerih igra Ben Stiller, sledil pa bo še vikend grozljivk in čarovnic ( 30. in 31. oktober).

Na programu BRIO se že ves oktober vrstijo novosti, kot so 21. sezona šova ‘Ameriški supermodel’, nova serija Hudson & Rex in zaključek tretje sezone serije ‘Strelec’, medtem ko so vikendi v znamenju originalne slovenske serije ‘Truplo’ ter vrste romantičnih filmov. Otroški program OTO pa se bo s pričetkom krompirjevih počitnic ponudil poučne in zabavne oddaje prve sezone animirane serije ‘Mojstri’ in še marsikaj drugega.

»23. oktobra OTO začne počitnice z animirano risanko ‘Račka, račka, gos’ in nadaljuje s pestrim izborom ostalih risank z junaki, v družbi katerih ne bo dolgčas. Z 31. oktobrom pa ob noči čarovnic sledijo tematske risanke v družbi prestrašenih muck, pogumnih duhov, skrivnostnih noči, strašljivk in ‘Govorečega Toma’,« so sporočili s PRO Plusa.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.