Naslovnica Trendi Napetosti v Poroki na prvi pogled, zanimivi gosti v Kolesu sreče

Napetosti v Poroki na prvi pogled, zanimivi gosti v Kolesu sreče

Avtor: Spletno Uredništvo
S Planet TV so že pred velikonočnimi prazniki napovedali najbolj zanimive trenutke oziroma oddaje prihajajočega tedna. Novosti se obetajo v resničnostnem šovu ‘Poroka na prvi pogled’ in v kvizu ‘Kolo sreče’.
Napetosti v Poroki na prvi pogled, zanimivi gosti v Kolesu sreče

Voditelj kviza ‘Kolo sreče’ Klemen Bučar in režiser Vinci Vogue Anžlovar (foto: PR Planet TV)

S PR službe Planet TV so sporočili, da se resničnostnem šovu ‘Poroka na prvi pogled’ jutri (v ponedeljek, 10. aprila) ob 21. uri na sporedu že četrta skupna večerja, ki pa bo nekoliko manj sproščena od pričakovanj. V napovedniku so namreč razkrili, da jo bodo zaznamovali daljnosežni vplivi minulega ženskega in moškega večera. Poleg tega se bodo po zaslugi Anne odprle ne povsem vsakdanje teme.

Ker pri nekaterih te teme ne preveč dobro sprejete, bo baje ozračje postalo zelo napeto. V tem šovu, ki je sicer na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri, bo nato v torek (11. aprila) na vrsti še četrta ceremonija zaobljub. » Pari se do zdaj že zelo dobro poznajo, zgodili so se tudi prvi prepiri in poljubi – pri nekaterih celo oboje. Odnosi so zato čedalje trdnejši, a tudi pod pritiskom, saj se pri nekaterih že kaže vprašanje prihodnosti,« Pravijo s Planet TV.

Morda pa bo oddaja največjo gledanost dočakala v sredo (12. aprila), ko si bosta na primer Maša in Žan najprej zaupala svoje fantazije in nato zavila v trgovino z erotičnimi pripomočki. Nedvomno bo o tem veliko govora v četrtek (13. aprila), ko se bo ob 20. uri v komentatorski oddaji ‘Poroka na drugi pogled’ Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman pridružila tudi Salome.

Novosti pa se obetajo tudi v kvizu ‘Kolo sreče’, ki je na Planet TV na sporedu od ponedeljka do srede, a že ob 20. uri. Klemnu Bučanu in Nataši Nanevi se bo jutri pridružil znani ljubitelj kuhanja Sašo Šketa, v torek bo kolo vrtela pevka Eva Hren, v sredo ob 20. uri pa bo svojo srečo preizkusil še režiser Vinci Vogue Anžlovar.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.