Naslovnica Gospodarstvo Namesto turističnih sejmov le virtualni dogodki

Namesto turističnih sejmov le virtualni dogodki

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska turistična organizacija (STO) bo v mesecih aprilu in maju izpeljala nove virtualne poslovne dogodke iz niza ‘Feel Sloveni@ Business Date’.
Turistična križarka na postanku v Sloveniji v pred-koronskih časih (foto: SJ)

Slovenska turistična organizacija (STO) bo v mesecih aprilu in maju pripravila nove spletne oziroma virtualne dogodke sejemske oblike za komuniciranje in povezovanje z domačo ter tudi z mednarodno turistično srenjo. Glede na trenutne zdravstvene razmere tovrstni dogodki predstavljajo življenjsko pomemben mehanizem za ohranitev poslovnih stikov, saj klasične sejemske prireditve z množicami obiskovalcev (še) niso dopuščene.

»Čeprav je situacija še vedno negotova, Slovenija ostaja zelena in varna dežela, idealna izbira za vse, ki si želijo sprostitve ali aktivnosti v naravi, raziskovanja naravnih in kulturnih znamenitosti, okušanja avtentične kulinarike ter pristnih doživetij. Na virtualnih delavnicah za poslovno javnost s področja turizma bomo skupaj predstavili raznoliko ponudbo Slovenije in verjamemo, da nam bo dogodek omogočil nove edinstvene poslovne priložnost,« pravijo na STO.

Ta nova virtualna poslovna srečanja sodijo v niz dogodkov ‘Feel Sloveni@ Business Date’. Prvi spletni sestanek bo na sporedu 15. aprila, ko bo virtualni poslovni dogodek namenjen nemško govorečim trgom DACH regije (Nemčija, Avstrija in Švica). Nato bo 22. aprila na sporedu virtualna borza s področja kongresnega turizma (MICE), kjer se bodo slovenski ponudniki soočili z mednarodnim povpraševanjem.

Tretje spletno srečanje bo na vrsti 11. maja, ko pripravljajo podoben virtualni dogodek za trge države srednje Evrope – Poljsko, Češko, Slovaško in Madžarsko. Ciklus pa se bo zaključil 20. maja, ko se bodo posvetili še državam Beneluxa (Belgija, Nizozemska, Luksemburg) in še večjemu sosednjemu tržišču – Franciji.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.