Naslovnica Trendi Največji pošasti na svetu se vračata v kina

Največji pošasti na svetu se vračata v kina

Avtor: Spletno Uredništvo
Jutri se v slovenske kinematografe premierno vrčata dve zares ogromni zverini. Prva je afriškega izvora in se imenuje King Kong, druga pa prihaja iz Japonske in se imenuje Godzilla.
Največji pošasti na svetu se vračata v kina

Le kdo si upa razjeziti ti dve ‘ljubki’ bitji… (foto: FB Cineplexx Slovenija)

Sreda je v mnogih slovenskih kinih namenjena akcijskim poslasticam, tokrat pa bo akcija prepletena s pustolovščino, trilerjem, kančkom apokaliptične prihodnosti in predvsem z znanstveno fantastiko. V kinematografe se bosta namreč vrnili dve zares ogromni zverini, ki sprav nista bili ravno v prijateljskih odnosih. Prva je velikanska gorila King Kong, druga pa mutirana pošast Godzilla, ki še najbolj spominja na dinozavra.  

Prihajajoči film se imenuje ‘Godzila in Kong: Novi imperij’, poleg ostalega pa ga zaznamujejo spektakularni prizori krajev, kjer se odvija celotna filmska pripoved. »Zgodba sledi eksplozivnemu obračunu ‘Godzila proti Kongu’ s povsem novo pustolovščino, v kateri se vsemogočni Kong in strašna Godzila soočita z velikansko neodkrito grožnjo, skrito v našem svetu, ki ogroža njun obstoj – in našega.

 ‘Godzila in Kong: Novi imperij’se še bolj temeljito poglobi v zgodovino titanov in njihovega izvora ter skrivnosti Otoka lobanj, hkrati pa odkriva mitično bitko, ki je pomagala oblikovati ta izjemna bitja in jih za vedno povezala s človeštvom,« razkriva napovednik filma, v katerem glavne vloge igrajo Rebecca Hall, Dan Stevens, Rachel House, Brian Tyree Henry, Alex Ferns, Kaylee Hottle in Mercy Cornwall, režiser pa je bil Adam Wingard.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.