Naslovnica Oglaševanje Najboljše inštalacije GREGA

Najboljše inštalacije GREGA

Avtor: Spletno Uredništvo

Ko potrebujete pravega mojstra za inštalacije ali prenovo, smo tukaj za vas….

Najboljše inštalacije GREGA

Smo pravi mojstri za inštalacije in prenovo….(foto: pixabay.com) 

 

Prišel je čas, ko vaš bivalni prostor potrebuje popolno prenovo, vi pa ste se znašli pred dilemo, katerega mojstra izbrati. In tukaj “nastopimo” mi z našim podjetjem Inštalacije Grega.

Pisalo se je leto 1999, ko se je zbrala ekipa uglednih strokovnjakov in ustanovila samostojno podjetje. Danes se lahko pohvalimo z večjim številom uglednih referenc kot tudi z večjim številom uspešno zaključenih projektov.

Že sama priprava na prenovo stanovanja, vam bo “odvzela” veliko vašega dragocenega časa, saj je potrebno kupiti ves potrebni material, da o izbiri izvajalca ne izgubljamo niti besed. Pri nas teh skrbi ne boste imeli, ker imamo na enem mestu profesionalne izvajalce iz različnih področij. Kot veliko prednost si štejemo tudi to, da je celotno naše delo opravljeno profesionalno ter v dogovorjenem časovnem obdobju. Poseben poudarek dajemo na izbiro in uporabo materialov, saj se zavedamo da je za naše stranke primeren le najboljši material. Obnovo oziroma adaptacijo lahko izvedemo tudi z vašim materialom. Naj izpostavimo tudi to, da za vso opravljeno delo kot tudi uporabljeni material nudimo garancijo. Pri vsem naštetem se vam sigurno “porodi” vprašanje: “Koliko me bo vse to skupaj stalo?” Naj vam takoj na začetku povemo, da imamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Posledično tudi vaša denarnica ne bo “utrpela” večjega finančnega izdatka.

Odločili ste se, da je čas za prenovo kopalnice. Ne odlašajte in nas kontaktirajte. Za začetek si bomo najprej ogledali vašo sedanjo kopalnico. Po opravljenem ogledu bomo naredili izris pri katerem se upoštevajo vaše želje in potrebe. Nato boste dobili predračun. Po plačilu nastopi trenutek, ko se naši strokovnjaki lotijo prenove oziroma adaptacije. V kolikor ne pride do nepričakovanih “težav in zapletov”, bo vaša kopalnica dobila novo podobo v 10-ih dneh. V samo ceno adaptacije je všteto: odstranitev, iznos in odvoz sedanje keramike, sanacija vseh instalacij, zamenjava grelnih teles, po vaši želji lahko izdelamo tudi talno gretje, sledi polaganje keramike, na koncu izdelamo finomontažo kopalniških elementov. Tako boste v zelo kratkem času imeli sodobno in komfortno opremljeno kopalnico.

Najboljše inštalacije GREGA 1

Sodobna in komfortno opremljena kopalnica….(foto: pixabay.com)

 

V vseh letih poslovanja smo se specializirali in usposobili tudi za adaptacijo celotnega bivalnega ali poslovnega prostora. Tako kot pri adaptaciji kopalnice, si tudi pri kompletni adaptaciji prostora, le-tega najprej ogledamo. Sledi izris in priprava predračuna. Strokovnjaki “grejo v akcijo” in se lotijo prenove prostora po plačilu predračuna. Poleg montaže predelnih sten po Knauf ali Rigips sistemu, vam nudimo tudi adaptacijo mansarde ter vsa ostala zaključna gradbena dela: keramičarska dela, ogrevalna tehnika in vodovod, izvajamo različna pleskarska dela, montiramo več vrst stavbnega pohištva. V ponudbi pa imamo tudi elektroinštalacije in polaganje podov.

Najboljše inštalacije GREGA 2

Bivalni ali poslovni prostor v celoti obnovimo….(foto: freepik.com)

 

Le še en klic ali klik vas loči, da bodo vaši prostori izgledali kot iz reklame ter vam jih bodo vsi zavidali. V podjetju Inštalacije Grega že nestrpno pričakujemo vaš klic ali naročilo preko elektronske pošte.

 

Inštalacije Grega
Gregor Azinovič s.p.
Cesta v Zgornji log 22
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel: +386 (0) 41 522 828
E-mail: grega@instalacije.com
Spletna stran: www.instalacije.com

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.