Naslovnica Trendi Najbolj grozljiva nuna se vrača septembra

Najbolj grozljiva nuna se vrača septembra

Avtor: Spletno Uredništvo
Franšiza filmskih grozljivk ‘Priklicano zlo’ bo septembra dobila novo nadaljevanje. Film se imenuje ‘Nuna II’ in je drugi del grozljivke ‘Nuna’ iz leta 2018, ki je bila doslej najdonosnejši film te zelo uspešne franšize.
Najbolj grozljiva nuna se vrača septembra

FIlm ‘Nuna’ je sam zabeležil zaslužek neverjetnih 366 milijonov dolarjev (foto: FB The Conjuring)

Ljubiteljem filmov in še posebej grozljivk ni potrebno posebej razlagati, kaj je franšiza ‘Priklicano zlo’ (‘The Conjuring Universe’). Gre namreč za najbolj dobičkonosno franšizo grozljivk v celotni zgodovini, saj je v kinodvoranah po vsej zemeljski obli zabeležila več kot 2 milijardi dolarjev zaslužka. Doslej je bilo v franšizi posnetih že 8 filmov, ‘Nuna II’ pa v kina prihaja prvi dni septembra.  

»Piše se leto 1956. Kraj dogajanja: Francija. Duhovnik je mrtev in zlo se širi. Zgodba sledi sestri Irene, ki se mora ponovno soočiti z zlo silo v podobi demonske nune po imenu Valak. Film NUNA II nadaljuje zgodbo tam, kjer se je prvi del končal, in razkriva šokanten, nikoli povedan izvor zlobnega demona. Dve mladi redovnici tvegata vse, da bi razvozlali smrtno nevarno skrivnost vrnitve Valaka in zlo za vedno pregnali nazaj v pekel,« razkriva napovednik.

Glavne vloge v prihajajočem filmu imajo Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell in Bonnie Aarons, režiser je bil Michael Chaves (po scenariju Iana Goldberga, Richarda Nainga in Akele Cooper). Producenta Peter Safran in James Wan nadaljujeta sodelovanje kot filmska ustvarjalca, ki sta bila prisotna že na vseh prejšnjih filmih franšize ‘Priklicano zlo’. Sicer pa je že v produkciji tudi deseti film te franšize z delovnim naslovom ‘Zadnji obredi’.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.