Naslovnica Oglaševanje Motorno olje za brezhibno delovanje prevoznega sredstva

Motorno olje za brezhibno delovanje prevoznega sredstva

Avtor: Spletno Uredništvo

Motorno olje v prevoznem sredstvu je kot kri v človeškem organizmu….

Motorno olje za brezhibno delovanje prevoznega sredstva

Vse za brezhibno delovanje prevoznega sredstva….(foto: olje-dg.si) 

 

 

Pred dobrim desetletjem smo se v podjetju MOLJ1-Motorna olja Dejan Gajić s.p. specializirali za prodajo visokokvalitetnih motornih olj in maziv za osebna in SUV vozila kot tudi za motorna olja katera se uporabljajo v kmetijstvu.

Vsi vemo, da brez motornega olja prevozno sredstvo ne bi moglo delovati. To se pravi, da ima motorno olje v vašem avtomobilu enak pomen in funkcijo kot kri v človeškem organizmu. V človeškem organizmu se preko krvi pretakajo hranilne snovi. Enaka “zgodba se odvija” pri motornem olju. Naj pa “na tem mestu” poudarimo, da motorno olje vozila “ne oskrbuje samo z hranilnimi snovmi”, ampak obenem tudi čisti, hladi motor z odvajanjem toplote in predvsem maže vse notranje dele motorja. Tako se manjša obraba gibljivih delov.

Bistvenega pomena je tudi izbira kvalitetnega motornega olja. Radi bi poudarili, da so sintetična olja že v sami osnovi bolj kvalitetna, ker so kemijsko popolnoma obdelana. Medtem ko so mineralna olja pridobljena kot stranski produkt med postopkom destilacije nafte.

Pri nas lahko izbirate motorna olja priznanih in uveljavljenih blagovnih znamk med katerimi prednjačijo: Aral, BMW, Castrol, Elf, Ford, Hexol, Mazda Dexelia, Mercedes – Benz, Mobil, Motorex, Motul, Opel, Selenia, Shell, Total ter Xado.

V naši zelo bogati ponudbi boste lahko kupili motorna olja primerna za 2-taktne motorje in tudi za 4-taktne motorje. Imamo tudi olja za menjalnike ter za nego in vzdrževanje vozila. Pozabili pa nismo niti na antifriz, olje za vilice, revitalizant ter čistila in spreje za verige.  Prodajni asortiman smo nadgradili z olji za tovorna in navtična vozila ter z olji kateri so primerni za kmetijska vozila in kmetijske stroje. Ker pa želimo našim cenjenim strankam na enem mestu ponuditi čim večje število izdelkov, smo v ta namen naredili še korak naprej in v ponudbo dodali tudi zavorno olje, hidravlično olje, aditive za bencinska in dizelska vozila ter tudi zimski in letni vitreks.

Motorno olje za brezhibno delovanje prevoznega sredstva 1

Motorno olje v vozilu ima več funkcij…..(foto: facebook.com/oljedg)

 

 

Tako kot v človeškem organizmu, tudi v motornih vozilih nastanejo odpadne snovi oziroma odpadni produkti. Pri človeku funkcijo izločal opravljajo ledvice, pri motornih vozilih pa ima to funkcijo oljni filter. Lahko bi se reklo, da oljni filter čisti motor. To pomeni, da odstranjuje vse kovinske naplavine, prah ter ostale nezaželjene materiale. Da bo motor v vašem vozilu imel maksimalno dolgo življensko dobo, imamo za vas kvalitetne oljne filtre po konkurenčni ceni.

Motorno olje za brezhibno delovanje prevoznega sredstva 2

Pri nas najdete visoko kvalitetne izdelke po konkurečni ceni…(foto: facebook.com/oljedg)

 

V današnjem času se vse več ljudi odloči za najbolj ekološko prevozno sredstvo. In to je kolo, saj le-ta nima izpušnih emisij. Tudi pri kolesu je pomembno njegovo pravilno delovanje. Tako boste pri nas lahko kupili čistila za kolesarske verige, spreje za kolesarske verige ter vse za nego in vzdrževanje kolesa.

Ne izgubljajte časa za iskanje kvalitetnih izdelkov za vaše vozilo. V naši spletni trgovini boste našli visoko kvalitetne izdelke po konkurečni ceni. Kliknite na našo spletno stran in se sami prepričajte o naši ponudbi.

 

Molj1- motorna Olja
Dejan Gajić s.p.
Preserje 47
1352 Preserje

Kontakti:
Tel: +386(0) 30 285 855
E-mail: info@olje-dg.si
Spletna stran: www.olje-dg.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.