Naslovnica Trendi Morilski medved je bil resnično na kokainu

Morilski medved je bil resnično na kokainu

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden v slovenske kinematografe prihaja grozljivka ‘Medved na koki’, ki je bila posneta po resničnih dogodkih. V glavni vlogi se nehote znajde velik črn medved, ki zaužije preveč kokaina…
Morilski medved je bil resnično na kokainu

En od najbolj napetih prizorov filma ‘Medved na koki’ (foto: kolosej.si)

Srhljivko ‘Medved na koki’ je navdihnila resnična zgodba iz leta 1985, ko je v Združenih državah Amerike strmoglavilo manjše letalo, s katerim so prevažali kokain, ki je bil vreden več milijonov dolarjev. Ko se je letalo znašlo v težavah, si je pilot na telo privezal več kilogramov droge, preostanek pa je pred strmoglavljenjem zmetal ven iz letala. Vendar se mu nato padalo ni odprlo in pilot je pri pristanku umrl.

Preostanek tovora pa se je raztresel po gozdovih daleč stran, kjer je nanj naletel črni medved in ga pojedel. Medtem se je v javnosti razvedelo, da nekje v gozdovih zveznih držav Tennessee in Georgia leži pravo bogastvo v kokainu, zato so se v iskalno akcijo podali kriminalci, policisti, najstniki in celo turisti. Mnogi od njih so se nato tudi osebno srečali z 230-kilskim medvedom, ki je zaužil ogromno količino kokaina, zato je bil močno zadet in morilsko razpoložen.

V tej grozljivki igrajo Keri Russell, dobitnica Emmyja Margo Martindale, dobitnik Emmyja Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince in Scott Seiss. Režiserka in producentka je bila Elizabeth Banks, so-producenti so še oskarjevca Phil Lord in Chris Miller ter Aditya Sood, Max Handelman in Brian Duffield, scenarij pa je napisal Jimmy Warden.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.