Naslovnica Trendi Morilčev spomin, Požigalka in Pustolovščine družine Bigfoot

Morilčev spomin, Požigalka in Pustolovščine družine Bigfoot

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se v slovenskih kinematografih napovedujejo tri novosti – triler ‘Morilčev spomin’ grozljivka ‘Požigalka’ in animirani film ‘Pustolovščine družine Bigfoot’.
Morilčev spomin, Požigalka in Pustolovščine družine Bigfoot

Morilec Liam Neeson v akciji (foto: kolosej.si/Rico Torres/Open Road Films/Briarcliff Entertainment)

V četrtek se bo v kinih po Sloveniji pričel predvajati triler ‘Morilčev spomin’, ki je zadnje delo režiserja uspešnice Casino Royale, Martina Campbella. Film je posnet po knjigi ‘De Zaak Alzheimer’ Jefa Geeraertsa in govori o morilcu, ki se sooča z Alzheimerjevo boleznijo. Kaj se torej zgodi, ko morilec prične pozabljati, koga mora ubiti, kdo so prijatelji in kdo sovražniki. Odlično igralsko zasedbo tvorijo Liam Neeson, Guy Pearce in Monica Bellucci.

V kina se vrača tudi Stephen King, oziroma nova adaptacija klasičnega trilerja tega mojstra grozljivk z naslovom ‘Požigalka’. govori o deklici z izjemnimi pirokinetičnimi močmi, ki skuša zaščiti sebe in svojo družino pred zvezno agencijo, katera želi izkoristiti dekličin dar ustvarjanje ognja za orožje za množično uničevanje. V filmu igrajo Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Kurtwood Smith, John Beasley, Michael Greyeyes in Gloria Reuben.

Tretja filmska novost tedna pa je precej bolj sproščujoča. Gre namreč za v slovenščino sinhronizirani animirani film ‘Pustolovščine družine Bigfoot’, ki je nadaljevanje uspešnice ‘Mali Bigfoot’ iz leta 2017. »Oče Bigfoota izkoristi svojo novo pridobljeno slavo za boj proti naftni družbi na Aljaski. Ko nekega dne skrivnostno izgine, se njegov sin Adam, mama, rakun in medvedka odpravijo na sever, da bi ga rešili,« pa razkriva filmski napovednik.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.