Naslovnica Oglaševanje Montaža Bajec – s kvalitetno montažo do vrhunskih oken

Montaža Bajec – s kvalitetno montažo do vrhunskih oken

Avtor: Spletno Uredništvo

Z našimi okni vam nobena vremenska sprememba “ne pride do živega”….

Glavni adut naših oken je dolga življenska doba…. (foto: oknabajec.si)

 

Podjetje MONTAŽA BAJEC je nastalo leta 2000, ko je pričelo s prodajno ponudbo in vgradnjami PVC in ALU elementov stavbnega pohištva. Sodelujemo izključno s preverjenimi dobavitelji, poleg tega pa že več kot 7 let sami proizvajamo PVC okna. V naši ponudbi so PVC in ALU vrata, PVC in lesena okna, tesnila, stekla, okovja, senčila, komarniki, polkna,  okenske police in še marsikaj, kar spada zraven.

Že od prvega dne pa je bila za naše podjetje najpomembnejša kakovostna montaža, ne glede na to ali gre za klasično, RAL ali EKO montažo. Le strokovno opravljena montaža Vam zagotavlja, da boste vaša okna in vrata lahko dolgo in zanesljivo uporabljali brez kakršnihkoli zapletov. Pri vseh naših vgradnjah upoštevamo želje kupca, veljavne standarde, tehnične in zakonske predpise ter zato uporabljamo izključno kakovostne ter že dobro preverjene materiale.

VRATA

ALU vrata so zaradi svoje obstojnosti primerne predvsem za vhodna vrata objektov in za vse javne oz. poslovne objekte. Vzdrževanje in čiščenje je preprosto, odpornost vrat je visoka, zato je njihova življenjska doba izjemno dolga. Nudimo vam pestro izbira barv z RAL lestvice, pri čemer se lahko odločite tudi za različne barve zunanjosti in za notranjosti, pa tudi za različne površine profilov.

PVC notranja vrata in PVC vhodna vrata prav tako zagotavljajo varnost in multi-funkcionalnost, pa tudi oko bo zagotovo prišlo na svoj račun. Uporabnih prednosti je ogromno: nezahtevno vzdrževanje, razkošna izbira barv in lesnih dekorjev, toplotna, zvočna in hidro izolacija ter tudi izdelava iz okolju prijaznih materialov, ki so primerni za reciklažo. Omembe vredna je tudi vrhunska toplotna izolacija naših PVC vrat.

V naši ponudbi so tudi visokokakovostna PVC vrata s polnili nemškega podjetja Rodenberg. Lahko izbirate med različnimi kombinacijami barv, oblik in materialov polnil, poleg tega pa tudi med različnimi cenovnimi razredi. Po izbiri polnila izbirate še med PVC profilom (PVC AJM 7000) ali ALU profilom (AJM ALU WicStyle).

OKNA

Za naša PVC okna uporabljamo vrhunske profile nemškega proizvajalca ALUPLAST, zato je kvaliteta zagotovljena že s standardi proizvodnje. Značilnosti PNC oken so trajnost, čvrstost, funkcionalnost, energetska učinkovitost in moderen videz. Glede barve okvirja je na voljo celotna izbira RAL odtenkov ter tudi serija različnih lesnih dekorjev. Nudimo pa tudi možnost uporabe prekrivnih ALU profilov na zunanji strani za dodatno zaščito pred najbolj ekstremnimi zunanjimi vplivi.

Povsem enako, tako glede kakovosti, kot tudi prednosti in možnosti izbire barv, velja tudi za naša lesena okna, le da uporabljamo lesene profile podjetja AJM d.o.o. Za maksimalno zanesljivo zatesnitev skrbijo tri vgrajena tesnila, kar skupaj z ostalimi elementi oken pripomore k popolni izolaciji pred padavinami, vlago, hrupom, UV žarki in nihanji temperature.

OKENSKE POLICE

Okenske police so ključni del procesa montaže oken. Police oknu (in določenim vrstam vrat) dodajajo stabilnost, zaokrožujejo estetski videz in okoliškim elementom nudijo dodatno zaščito pred zunanjimi vplivi. Nudimo vam police iz klasičnega marmorja, tehničnega marmorja, granita, zunanje ALU okenske police, notranje police Topalit (iz drobljenega lesa in impregnirane z umetno smolo) in PVC police.

STEKLO

Običajno uporabljamo dvoslojno steklo z nizkoemisijskim nanosom na eni izmed notranjih površin, napolnjeno z argonom. Izberete lahko tudi med stekli z večjo toplotno izolativnostjo (troslojno steklo), med posebnimi zvočno-izolativnimi stekli in med različnimi stekli z ornamenti (prostor je osvetljen, čeprav se hkrati ne vidi skozi šipo).

Posebna zvočno izolativna stekla nudijo vrhunsko zvočno izolacijo…. (foto: oknabajec.si)

 

OKOVJE

Preprosto odpiranje in popoln izkoristek uporabnosti oken in vrat (na primer za zračenje) pa ne bi bil možen brez vrhunskega okovja. Samo najkakovostnejše okovje namreč omogoča kombinirano odpiranje okrog navpične in nagibno odpiranje okoli vodoravne osi. Okovja, ki jih uporabljamo, dosegajo najzahtevnejše slovenske in mednarodne standarde.

SENČILA

Če je okovje pomembno za zračenje, pa so senčila ključna za stopnjo osvetljenosti prostorov. Tudi na področju senčil je naša ponudba zelo bogata, saj so vam na razpolago raznovrstne nadokenske in predokenske rolete, zunanje in notranje žaluzije ter plise iz gubane dekorativne tkanine.

KOMARNIKI

Komarniki s pomočjo zaščitne mreže iz steklenih vlaken preprečujejo nezaželenemu mrčesu vstop v naše ambiente ter istočasno omogočajo učinkovito prezračevanje prostorov. Konstrukcija zaščitne mreže je največkrat bele ali temno rjave barve, na voljo pa so tudi vse barve RAL lestvice. Lahko pa izbirate med fiksnimi, rolo, krilnimi, drsnimi in integriranimi komarniki.

Z našimi komarniki preprečite nezaželjenemu mrčesu vstop v vaš prostor…. (foto: freepik.com)

 

POLKNA

V naši razkošni ponudbi so tudi polkna, ki so, podobno kot ostali artikli, najrazličnejših dimenzij in barv. Uporabljamo preverjen mehanizem EUX3, ki se lahko vgrajuje tako na aluminijaste, kot tudi na PVC in lesene rešetke, oziroma grilje.

MONTAŽA BAJEC – vrhunska kakovost montaže ob neverjetno razkošni ponudbi oken, vrat in vsega, kar spada zraven!

 

Okna Bajec
Montaža Bajec d.o.o.
Ulica 25. maja 11
1270 Litija

Kontakti:
Tel: +386(0) 41 754 468
E-mail: info@oknabajec.si
Spletna stran: www.oknabajec.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 7:00 do 17:00 ure
Sobota:  od 7:00 do 12:00 ure
Nedelja in prazniki: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.