Naslovnica Magazin mBills denarnica izbrana za najboljšo mobilno aplikacijo e-plačil

mBills denarnica izbrana za najboljšo mobilno aplikacijo e-plačil

Avtor: Spletno Uredništvo

Strokovna žirija revije Wealth& Finance International je že tretje leto zapored nagradila finančno-tehnološka start-up podjetja s priznanji Fintech Awards. Za najboljšo mobilno aplikacijo za e-plačila v Srednji Evropi je razlgasila mobilno denarnico mBills. Slednja je s številnimi ugodnostmi, uporabnimi funkcijami ter strogimi varnostnimi standardi dodobra prepričala slovenske uporabnike, saj število vseh namestitev na telefon presega 80.000 in vztrajno raste.

 Navdušenje v taboru nagrajencev (foto: mbills.si)

 

Wealth & Finance International je mesečnik z aktualnimi poslovnimi vsebinami na globalnem nivoju. V uredništvu je zbrana ekipa izkušenih novinarjev, urednikov, poslovnežev in regionalnih strokovnjakov z različnih področij. Časnik nudi poglobljen globalni pogled na novice in vsebine, ki vplivajo na bančništvo, finance, regulativne postopke, tveganja in upravljanje s premoženjem v različnih regijah sveta.

S podelitvijo nagrad želijo opozoriti na ves trud in napredek, ki ga s svojimi inovativnimi rešitvami ustvarjajo fintech podjetja po vsem svetu. Varne, hitre in zanesljive rešitve, ki jih nudijo uporabnikom, sicer narekujejo tudi večja pričakovanja ter pospešujejo tempo razvoja področja. Letos nagrajeno slovensko podjetje MBILLS sicer od leta 2015 uporabnikom nudi inovativne rešitve e-plačevanja.

Z nadgradnjami in razvojem storitev so klientom omogočili tudi plačevanje s telefonom, naročilo kartice mBillsMastercard, letošnjo pomlad pakot prvi v Sloveniji tudi povezavo mobilne denarnice z GarminPay, sistemom za plačevanje v pametnih urah. »Največja prednost mBills denarnice je to, da jo lahko uporablja prav vsak, ne glede na banko, pri kateri ima sklenjen račun, mobilnega operaterja in operacijski sistem svojega telefona.

Vse prednosti mBills denarnice je prepoznala tudi strokovna žirija Wealth & Finance International, revije, ki je namenjena predvsem upravljalcem skladov, managerjem in investitorjem,svojim 130.000 bralcem pa vsak mesec pomaga pri sprejemanju pomembnih poslovnih odločitev,« so poudarili nagrajenci. “S priznanji 2019 Fintech Awards, ki jih podeljujemo pri Wealth & Finance želimo izpostaviti in nagraditi trdo delo, kreativnost, nove tehnologije in rešitve fintech in zagonskih podjetjih.

Vse te izjemne predstavnike zmagovalnih podjetij z velikim ponosom predstavljamo tudi našim bralcem. Ob dosežku jim iskreno čestitam ter jim želim veliko uspeha tudi v prihodnje,” pa je ob predaji nagrade povedal Steve Simpson, koordinator Fintech Awards 2019. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.