Naslovnica Trendi Maluma prevara J-Lo, na srečo je pri roki Owen Wilson

Maluma prevara J-Lo, na srečo je pri roki Owen Wilson

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden bodo slovenski kinematografi pričeli predvajati novo romantično komedijo ‘Poročiva se’. Glavne vloge v tem filmu igrajo privlačna Jennifer Lopez, izkušeni udeleženec porok Owen Wilson in debitant v svetu filmov Maluma.
Maluma prevara J-Lo, na srečo je pri roki Owen Wilson

Jennifer Lopez mora zamenjati partnerja kar sredi svoje poroke  (foto: FB Marry me)

V novi romantični komediji ‘Poročiva se’ bo najprej v ospredju ljubezen dveh glasbenih zvezd s hispanskim predznakom – ameriške pevke, igralke in modne oblikovalke Jennifer Lopez ter kolumbijskega pevca Malume. Ta ‘velika’ ljubezen se bo nepričakovano končala prav na dan poroke, a na srečo je med množico gledalcev poročnega ceremoniala prisoten tudi Owen Wilson. Slednji tokrat ne osvaja nevestinih družic, ampak igra ločenega učitelja matematike Charlieja Gilberta.

»Pevka Kat Valdez (Jennifer Lopez) je polovica najbolj seksi zvezdniškega para na svetu z vročim glasbenikom Bastianom (Maluma). Ker se njuna uspešnica z naslovom ‘Poročiva se’ hitro vzpenja po lestvicah, se odločita poročiti pred očmi svojih oboževalcev na slovesnosti, ki jo bodo predvajali v živo preko številnih platform. Ko Kat pa le nekaj sekund pred slavjem izve, da jo je Bastian prevaral z njeno pomočnico,« razkriva napovednik filma. Kat se seveda premisli in se na licu mesta odloči za Charlieja.

Scenarij romantične komedije sta skupaj spisali John Rogers, Tami Sagher in Harper Dill, za režijo je poskrbela Kat Coiro, v filmu pa poleg J-Lo, Owena Wilsona in Malume pomembnejši vlogi igrata še John Bradley in Sarah Silverman. Film v Sloveniji distribuira družba Karatnanija Cinemas. V filmu bo moč slišati izvirne pesmi Lopezove in Malume, tako da bodo ljubitelji latino scene zagotovo prišli na svoj račun.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.