Naslovnica Gospodarstvo Leanpay že intenzivno razmišlja o tujih trgih

Leanpay že intenzivno razmišlja o tujih trgih

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovensko finančno startup podjetje Leanpay se je po uspešnih prvih dveh letih delovanja, zaradi vse večjega števila uporabnikov, transakcij in sodelujočih partnerjev, že znašlo na pragu prodora na tuje trge.
Leanpay že intenzivno razmišlja o tujih trgih

Predstavniki Leanpaya so lani tik pred izbuhom pandemije že obiskali Beograd (foto: FB Leanpay)

Slovensko finančno startup podjetje Leanpay se je predlani pojavilo kot popoln novinec v finančni industriji, vseeno pa je znalo hitro pridobiti stranke. Odločilo se je namreč za zagotavljanje enostavnega, transparentnega in popolnoma digitaliziranega postopka financiranja različnih nakupov na obroke, pri čemer je uporabilo primerno komunikacijo s pomočjo napredne tehnologije SAP Marketing Cloud.

»Ključ do uspeha je bilo dejstvo, da so naslovili glavni element mikroposojil, o katerem tradicionalni ponudniki na trgu ne razmišljajo – potrošnike odvračajo dolgotrajni postopki pridobivanja posojila, saj želijo izdelek ali storitev pridobiti na čim bolj enostaven in pregleden način. Celoten postopek od trenutka, ko pridejo na blagajno in se dogovorijo za obročno plačilo prek storitve Leanpay, do uspešnega nakupa tako traja zgolj štiri minute,« so pojasnili s podjetja.

Danes v Sloveniji mreža Leanpaya šteje že več kot 150 spletnih in fizičnih trgovin, v katerih lahko potrošniki izbirajo med več kot 250.000 izdelki in storitvami. SAP-jeve rešitve so se namreč zaradi svoje prilagodljivosti izkazale za odlično izbiro, zato se sedaj pri Leanpayu že napovedujejo nadgradnje svojih funkcionalnosti, s katerimi bodo uporabnikom ponudili še izboljšano in učinkovitejšo izkušnjo, istočasno pa se vse bolj spogledujejo tudi s tujimi trgi.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.