Naslovnica Oglaševanje Krovstvo Lukač – vaša streha je naša skrb

Krovstvo Lukač – vaša streha je naša skrb

Avtor: Spletno Uredništvo

Profesionalna tesarska, krovska in kleparska dela na enem mestu….

Že več kot 10 let nudimo profesionalna krovska in tesarska dela….( foto: krovstvo-lukac.si) 

 

Podjetje Krovstvo Lukač se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami, bogatim znanjem, kvalitetnimi storitvami in številnimi referencami. Med svoje storitve uvrščamo vsa krovska, tesarska in kleparska dela. Na trgu se z novimi izzivi in projekti iz našega področja srečujemo že več kot 20 let.

Visoka kakovost izvedbe, dragocene izkušnje in konkurenčne cene sestavljajo našo ponudbo, ki se ji konkurenca težko približa. Uporaba najboljših in sodobnih materialov nam omogoča, da se lotimo še tako zahtevnega projekta. Uporabljamo najkvalitetnejše materiale z najdaljšimi garancijskimi roki, katerih rezultat je hitra, kvalitetna in estetsko lepa izvedba. Na izvedene storitve nudimo deset let garancije, garancija za material pa velja po specifikacijah proizvajalcev. Prilagodimo se vašim željam in problemom, ter v skladu s tem pripravimo ustrezne rešitve.

Čisto vsak projekt dojemamo kot nov in pomemben izziv. Vsakega dela se namreč popolnoma resno lotimo, zagotovimo pričetek dela ob dogovorjenem terminu in pravočasen zaključek projekta. Izkušnje, osebje in viri prispevajo k nemotenemu in tekočemu poteku dela. Skrbno načrtujemo postopke, osredotočeni smo na termine in vsakodnevno komunikacijo.

Udeležujemo se rednih strokovnih usposabljanj in izobraževanj, ter smo tako v stiku z novostmi in hitro spreminjajočimi trendi, da lahko vedno upoštevamo vaše ideje in vam ponudimo najboljše storitve.

V nadaljevanju predstavljamo seznam naših storitev.

• Tesarstvo in tesarska dela

Izdelujemo tesarska ogrodja za nove strehe, od enostavnejših do zahtevnih strešnih konstrukcij, kar vključuje tudi obnovo starih streh. Izdelujemo tudi nadstreške za avto, teraso in balkon, izdelamo novo vrtno lopo ali garažo.

Tesarska dela, ki jih opravljamo so dobava in montaža kompletnega lesenega ostrešja tudi bolj zahtevnih oblik, montaža frčad in čopov, montaža nadstreškov, montaža garaž, montaža vrtnih ut, montaža drvarnic in impregnacija lesa proti plesni in črvom. Les za konstrukcije pripravimo in razrežemo pri nas, pri stranki izvedemo le montažo.

• Krovstvo

Strehe prekrijemo in zatesnimo ne glede na obliko in vrsto kritine, hkrati lahko opravimo tudi izolacijo z različnimi materiali (lesna vlakna, PIR/PUR, kamena volna). Krovska dela izvajamo na različno zahtevnih objektih, na novogradnjah, izvajamo pa tudi sanacije starih hiš in blokov.

Imamo pester izbor kritin, med njimi je več vrst opek (tondach, bramac, eternit, creaton, terran, esal, bogener, jungmaier…), pločevine (gerard, prefa, decra, figo, isola, metrapan, trimo, ikotile…), polikarbonatne kritine, folije za ravne strehe in druge kritine po izboru naših strank.

Imamo pester izbor kritin…( foto: krovstvo-lukac.si)

 

• Kleparstvo 

Nudimo storitve praktično vseh kleparskih del z različnimi vrstami pločevin. Opravljamo stavbno kleparska dela, kot so dobava in montaža žlebov s kljukami, montaža kotličkov, pokrovov na žlebove, različni vrst obrob (odkapnih, vetrnih čelnih, zidnih), odtočnih cevi, dimniških obrob in kap, snegobranov, strelovodov, fasad, lovilcev meteornih voda, strešnih oken in ravnih pločevin raznih materialov.

Med delom uporabljamo različne vrste pločevin, baker, aluminij (natur ali barvanega), Rheinzink, pocinkano pločevino (navadno ali barvano).

Sem spadajo tudi krovska dela s pločevinastimi kritinami: šare iz različnih materialov, trapezne kritine, Gerard, Decra, Prefa, Figo, IKOtile, Elvsium, Metrapan…

• Strehe

Bogato strokovno znanje in izkušnje nam omogočajo izdelavo še tako zahtevnih ostrešij. Strehe izgradimo povsem od začetka z izdelavo strešne konstrukcije ali pa jo le saniramo. Vgrajujemo vse vrste kakovostnih kritin.

Stranke najpogosteje posegajo po enostavnih dvokapnih oblikah streh. Enostavne strehe lahko z malo domišljije hitro popestrimo z izdelavo frčade, izhodom na teraso… Z veseljem se lotimo tudi zahtevnejših vrst streh, kjer smo pozorni na detajle in skrb, da streha poleg estetskega dela dobro opravlja svojo funkcijo in je ustrezno zatesnjena.

Modernejšo obliko – ravne strehe bi zaradi majhnega naklona lahko uvrstili med zahtevnejše strehe, zaradi uporabe kvalitetnega materiala, znanja in izkušenj pa jih lahko uvrščamo med manj zahtevne. Strehe izoliramo z različnimi materiali, kot so stiropor, EPS, XPS, lesna vlakna, PIR/PUR, kamena volna… Na končano streho dodamo prodec, pohodne plošče ali jo pozelenimo.

Izdelujemo tudi pločevinaste strehe, pri katerih je pomemben naklon. V manjših naklonih se jih lahko izvaja v kombinaciji z ostalimi kritinami.

• Nadstreški

Nudimo izdelavo nadstreškov za vse potrebe in namene. Osnovne konstrukcije oblikujemo iz lesa (običajno navadnega ali lepljenega). Najpogosteje izdelujemo nadstreške za avtomobile, vhode, balkone in terase.

Nadstreški za vse potrebe in namene…( foto: krovstvo-lukac.si)

 

• Strešna okna

Pri vgradnji strešnih oken uporabljamo kvalitetna okna raznih proizvajalcev, običajno okna znamke Velux, s katerimi imamo največ izkušenj in katera nudijo dolgo garancijo. Vgrajujemo tudi dodatke, kot so senčila, motorizacija, ventilacija…

• Izdelava načrtov streh, nadstreškov, ostrešij…

V ponudbi imamo izdelavo načrtov tako za svoje, kot za potrebe naših strank. Na voljo so tudi v 3D tehniki. Pomembni so iz več vidikov, predvsem za bolj natančno in kvalitetno izdelavo ponudb, lažjo predstavitev del, detajlov, končnega izgleda, izdelavo kosovnic za razrez lesa in pridobivanje dovoljenj od upravnih organov.

 

Strankam svetujemo in pomagamo pri izbiri najustreznejše rešitve. Mnoge reference in fotografije preteklih projektov pričajo o našem uspešnem delu. V kolikor ste v iskanju ponudnika krovstva in krovskih del, smo zagotovo najboljša izbira. Delujemo na območju celotne Slovenije in tudi Avstrije.

Krovstvo Lukač: vaša streha – naša skrb!

 

Krovstvo Lukač, Srečko Lukač s.p.
Selnica ob Muri 29a
2215 Ceršak

Kontakti:
Tel: +386 (0) 2 647 60 00
Gsm: +386 (0) 41 819 632
E-mail: info@krovstvo-lukac.si
Spletna stran: www.krovstvo-lukac.si
Koordinate: 46.687712, 15.685141

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.