Naslovnica Trendi Konec tedna v znamenju mojstrov ceremonij in jahačev plošč

Konec tedna v znamenju mojstrov ceremonij in jahačev plošč

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se v Letnem vrtu Gala Hale napovedujejo trije glasbeni dogodki. Na sceni se bodo od jutri do sobote zvrstili Ziz & Milc, Basolovka in Murat ter Laid back Ceki in Sassy Torulsson.
Konec tedna v znamenju mojstrov ceremonij in jahačev plošč

Plakat za tokratno basolovko s ‘sultanom’ Muratom (foto: Društvo Kapa)

Glasbeni teden se bo na Letnem vrtu tokrat pričel jutri (četrtek, 10. avgusta) ob 20. uri. Dogodek so organizatorji iz Društva Kapa poimenovali ‘Pola puse čao!’, na njem pa bosta za glasbo zadolženi Ziz & Milc. Preostali članici kvarteta ‘Pusa čao’ Maša in Špäti sta namreč na težko prigaranem dopustu, tako da se je Pusa tokrat prepolovila. Tista delovno razpoložena polovica pa bo jutri mešala disco, funk, yugo, boogie, house in celo balearic glasbo.

Nato bo pojutrišnjem (petek, 11. avgusta) zvečer Letni vrt gostil projekt ‘Basolovka Breaks Edition hosted by Murat’. Prvič na Basolovko prihaja trio kar hudih gostov – Sunny Sun, Besso in Murat, ki bo tudi povezovalni člen večera. »Da bo dogodek še bolj začinjen, pa bodo za mešalko prisostvovali tudi gostje LionShine, Damage Over Time in Ossom,« so o tem breakbeat-funky breaks-drum & bass-hip-hop-dancehall dogodku dodali z Društva Kapa.

Glasbeni teden pa se bo zaključil v soboto, ko bo ob 20. uri na sporedu še ‘Dance the night away’. Pri tem ne gre za spominski večer na istoimenski zimzeleni hit rock skupine Van Halen iz leta 1978, ampak za plesni žur z alternativnimi hiti iz 80., 90., in drugih obdobij. Najprej bo na Letnem vrtu atmosfero ogrel legendarni Ceki, ob polnoči pa bo sledil premik v sosednjo dvorano, kjer bo zgodbo nadaljeval ‘Mr.Wave Rider’ Torulsson.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.