Naslovnica Oglaševanje Kombi Obala – ugodno in udobno do izbrane destinacije

Kombi Obala – ugodno in udobno do izbrane destinacije

Avtor: Spletno Uredništvo

Še nikoli tako ugoden najem vozila……

Kombi Obala ugodno in udobno do izbrane destinacije

Ugodno in udobno do izbrane destinacije…… (foto: Enter Point Slovenija) 

 

Podjetje Kombi Obala je podjetje, ki obstaja že od 1. januarja leta 1998. Od tega dne dalje svojim strankam nudimo možnost najema različnih vrst vozil – tako za prevoz oseb, kot tudi za prevoz tovora.

Pri izposojanju smo bili skozi vsa ta leta zelo uspešni, kar gre pripisati zanesljivosti naših vozil, zelo ugodnim cenam in sposobnosti hitrega prilagajanja vsem potrebam oziroma željam naših strank. O našem uspešnem poslovanju najbolje priča število vozil, ki jih lahko nudimo za najem, saj ta številka iz leta v leto nenehno narašča.

Vozni park podjetja Kombi Obala se nahaja na zelo prometni in lahko dosegljivi lokaciji v neposredni bližini mednarodnega mejnega prehoda Škofije, oziroma meje z Italijo, prav na področju, kjer je že v rimskih časih potekala pomembna cestna povezava.

Kaj Vam nudimo

Podjetje Kombi Obala vam ponuja možnost izposoje oz. najema vozil, kakor tudi možnost najema vozila vključno s poklicnim voznikom, pa naj gre za prevoz oseb, tovora ali obojega.

Najbolj pogosto skrbimo za transferje skupin ali posameznikov na točno določene potovalne destinacije oziroma dogodke– letališča, železniške postaje in pristanišča, pa seveda tudi na poroke, poslovne dogodke, študijske seminarje, koncerte, na smučarske izlete, obiske športnih prireditev ter na rojstnodnevne in preostale zasebne zabave.

Seveda zato nudimo prevoze po vsej Sloveniji in pa tudi v tujini , pri čemer vas naš voznik ob dogovorjenem času pripelje na vašo destinacijo, vas tam tudi počaka ter vas po koncu obiska tudi odpelje nazaj domov.

Če pa se odločite za najem katerega od naših avtodomov, si glede časovnih terminov potovanja lahko privoščite še precej več svobode, oziroma prilagajanja trenutnim željam.

Kombi Obala ugodno in udobno do izbrane destinacije 1

Vsa naša vozila so varna, udobna in zanesljiva…(foto: Enter Point Slovenija)

 

Vozni park, skrb za potnike in ugodne cene

V podjetje Kombi Obala vam za izposojo ponujamo preverjene sodobne kombije (običajno 8 potnikov + voznik), ki so izjemno uporabni, udobni in zanesljivi. Prav tako so naša kombinirana vozila zelo varčna z gorivom, saj povprečna poraba znaša le 8 litrov/100 km.

Ker se po tisočih in tisočih prevoženih kilometrih dobro zavedamo pomena varnosti v cestnem prometu, je skrb za naše potnike in tudi za vse ostale udeležence v cestnem prometu v podjetju Kombi Obala na prvem mestu. Vsa naša vozila redno pregledujemo, so konstantno skrbno vzdrževana in tudi servisirana na pooblaščenih servisih.

Že vse od začetka poslovanja podjetja Obala Kombi vsem našim strankam zagotavljamo zelo konkurenčne cene in popuste za dolgotrajnejši najem, stalnim strankam pa nudimo še vrsto dodatnih ugodnosti.

Prednosti najema avtodoma

Poleg osebnih, tovornih in kombiniranih vozil so v naši ponudbi tudi avtodomi. Avtodomi vam namreč omogočajo celo vrsto uporabnih prednosti – poleg že omenjene svobode gibanja so tu še zasebnost, udobje in ugodje bivanja, varnost… Našim strankam zagotavljamo, da so tudi vsi naši avtodomi čisti, redno vzdrževani in tudi servisiranih na pooblaščenih servisih.

Naše cene za najem avtodomov so vedno zelo konkurenčne cene, prav tako ne zaračunavamo nobenih dodatnih stroškov.Vsi avtodomi podjetja Kombi Obala so moderni – opremljeni so z motorno klimo, raztegljivo tendo, GPS navigacijo, alarmom ter vsemi ostalimi rekviziti (na primer posodo).

Prednosti najema avtodoma so tudi te, da za njegovo vožnjo zadostuje izpit B kategorije in da je pri nas pri najemu za teden ali več dni število kilometrov, ki jih lahko prevozite, neomejeno. Za nekatere stranke pa nudimo še brezplačno možnost prevzema in vrnitve avtodoma, pri vas doma oz. na kraju po vaši izbiri (odvisno od lokacije, gre pa za vsaj dvotedenske najeme).

Strokovnost in resnost naše ponudbe zaokrožujeta še dve pomembni zadevi – zavarovalna polica za avtodome (obvezno in kasko zavarovanje z 1 % odbitno franšizo) ter nudenje asistence na daljavo v primeru nepredvidenih težav.

Kombi Obala ugodno in udobno do izbrane destinacije 2

Nudimo tudi najem vozil za prevoz tovora….(foto: Enter Point Slovenija)

 

KOMBI OBALA – če Vas je preveč za avto in premalo za avtobus, če želite potovati poceni, varno in udobno, potem imamo mi pravi odgovor za Vaše povpraševanje!

 

Kombi prevozi Obala
Spodnje Škofije 256
6281 Spodnje Škofije

Kontakti:
Tel: +386(0) 41 625 764
E-mail: saso.ferlez@gmail.com
Spletna stran: www.kombi-obala.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.