Naslovnica Oglaševanje KNJIGOVODJA d.o.o. – strokovnjaki na področju računovodstva

KNJIGOVODJA d.o.o. – strokovnjaki na področju računovodstva

Avtor: Spletno Uredništvo

Naše poslanstvo je razbremenitev računovodskega poslovanja vseh poslovnih subjektov….

Vaše podjetje razbremenimo računovodskega poslovanja….(foto: pixabay.com)

 

 

V računovodskem servisu KNJIGOVODJA d.o.o. smo že dolgo vrsto let specializirani za računovodske in knjigovodske storitve. Naše podjetje namreč obstaja že od leta 2003, v vsem tam času do danes pa smo uspešno poslovno sodelovali s številnimi samostojnimi podjetniki, gospodarskimi družbami in različnimi društvi.

Računovodski servis KNJIGOVODJA d.o.o. je sinonim za strokovno znanje, profesionalni pristop, bogate izkušnje, zaupnost in tudi za izjemno skrbno pozornost, ki jo namenimo vsaki naši stranki.

Cene naših storitev so konkurenčne in za vas, naše stranke, zagotovo ugodne. Ko se dogovorimo za mesečni pavšal, ta pavšalni znesek potem ostane nespremenjen – brez kakršnihkoli presenečenj v obliki dodatnih oz. skritih stroškov.

KNJIGOVODJA, knjigovodske in računovodske storitve, d.o.o., vam nudi celo vrsto različnih storitev s področij računovodstva, knjigovodstva, poslovnega in davčnega svetovanja.

Uspešni smo tudi zato, ker na računovodstvo gledamo skozi podjetniške oči, ker se hitro prilagajamo, ker se zavedamo pomena poslovne skrivnosti in ker smo vam za nujne primer na voljo 24 ur na dan.

Pri delu uporabljamo vso najsodobnejšo opremo in programe, našim strankam pa so na voljo tudi naši utečeni poslovni stiki oziroma naši preverjeni poslovni partnerji.

To se v našem poslovanju pogosto izkaže za ključno, sploh, ko gre za posebej obsežne revizije, zahtevnejše davčno svetovanje, pomembne finančne naložbe, občutljive kadrovske zadeve, strokovna izobraževanja, oglaševalske kampanje in tudi za odnose z različnimi javnostmi.

Najsodobnejša orodja so “obvezna oprema” pri vsakdanjem delu…(foto: knjigovodja.si)

 

Ponudba storitev

Nudimo vam najrazličnejše profesionalne storitve s področij knjigovodstva, računovodstva, poslovnega in davčnega svetovanja. Pri tem je izjemno pomembno tudi naše dobro poznavanje slovenske zakonodaje in predpisov EU, to znanje pa je še dodatno nadgrajeno z našimi vsakodnevnimi izkušnjami.

V izjemno pestri paleti naše ponudbe so vodenje davčne knjige izdanih in prejetih faktur, fakturiranje, kontiranje in knjiženje dokumentov za temeljne poslovne knjige, analize terjatev in obveznosti, evidentiranje stroškov in prihodkov ter vodenje knjig računov.

Posebno poglavje v naši ponudbi so obračuni – DDV, zamudnih obresti, plač, avtorskih honorarjev, regresov za letni dopust, nadomestil plač za refundacijo boleznin ali nege ter obračuni osnovnih sredstev, kot so amortizacije in prevrednotenja.

Poleg tega se posvečamo tudi celovitemu poslovnemu svetovanju, komuniciranju z davčnimi organi, sestavljanju poročil za Banko Slovenije, izdelavi glavnih blagajn, poročilom o plačah zaposlenih za ZPIZ, letnim bilancam, kadrovskim zadevam, prošnjam za najem kreditov…

Posebna pozornost za MSP

Za mikro, mala in srednja podjetja (MSP) oziroma za samostojne podjetnike in obrtnike vodimo poslovne knjige po sistemu dvostavnega knjigovodstva. Pri tem je naše zlato osnovno pravilo, da poskušamo naše stranke čim bolj razbremeniti zamudnih birokratskih opravil.

‘Papirologijo’ torej mirno prepustite nam, Vi pa se lahko sproščeno posvetite izključno svojemu poklicu in svojim strankam. Tako boste prihranili veliko časa (katerega danes itak nikoli ni dovolj), zato se boste lahko bolje posvetili vsemu drugemu in posledično na zelo enostaven način tudi dvignili kakovost svojega dela.

Podobno bomo poskrbeli, da po nepotrebnem ne izgubljate časa s tem, da nam dokumente osebno nosite na naš sedež. Za to danes ni prav več nobene potrebe, saj vam praktično vso dokumentacijo lahko dostavimo prek elektronske pošte oziroma drugih aplikacij ali uradnih kanalov.

Poleg tega vam zagotavljamo najvišjo stopnjo diskretnosti, spoštovanje zasebnosti ter varovanja podatkov in poslovnih skrivnosti.

Konkurenčne cene so “dodatni plus” da se boste odločili za nas…(foto: knjigovodja.si)

 

KNJIGOVODJA d.o.o.- Zaupajte nam, ker pri nas govorimo jezik poslovnežev!

 

Knjigovodja d.o.o.
Bratovševa ploščad 22
1000 Ljubljana

POSLOVNA ENOTA
Slovenčeva ulica 97
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel: +386 (0) 1 620 98 35
Gsm : +386 (0) 41 625 685
Fax: +386 (0) 1 505 57 92
E-mail: knjigovodja@amis.net
Spletna stran: www.knjigovodja.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 9:00 do 15:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.