Naslovnica Trendi Kmalu prihaja nov kviz Piramida sreče

Kmalu prihaja nov kviz Piramida sreče

Avtor: Spletno Uredništvo
Kmalu prihaja nov kviz Piramida sreče

Studio za Piramido sreče je že nared, potrebujejo le še tekmovalce (foto: PR Planet TV)

S Planet TV so pravkar napovedali, da na program kmalu prihaja nov kviz. Imenuje se ‘Piramida sreče’ in bo prvič predvajan na slovenskem televizijskem trgu. V kvizu se bosta med seboj pomerila dva para, ki bosta morala biti oborožena z znanjem, pogumom in medsebojnim zaupanjem, pa tudi kanček sreče ne bo škodil.

Nov kviz ‘Piramida sreče’ bo kmalu premierno predvajan na slovenskem televizijskem trgu, na Planet TV pa pravijo, da so prijave za sodelovanje še odprte. Gre za malce drugačen kviz, saj bodo za zmago na Piramidi sreče potrebna določena znanja, nekaj poguma, kanček sreče in predvsem medsebojno zaupanje. Tekmovalca v paru se bosta morala poznati dovolj dobro, da bo en vedel, kaj bo naredil drugi in mu bo obenem tudi zaupal.

»Med samo igro ne bodo na preizkušnji le znanje in živci, ampak tudi odnos s soigralcem oziroma s soigralko. V novem kvizu so dobrodošli vsi pari, dolgoletni sodelavci, prijatelji ali sorodniki, ki menijo, da se poznajo dovolj dobro in so dovolj povezani za izziv na Piramidi sreče,« so osnove novega kviza pojasnili s Planet TV. Vsekakor je priporočljivo zelo dobro razmisliti, s kom sodelovati na kvizu.

Kviz bo potekal tako, da bo moral par najprej izbrati temo in nato odgovoriti na vprašanja iz te teme. Po vsakem vprašanju bo na voljo le kratek čas za razmislek, nakar se bo z vrha piramide zvalila krogla, ki bo padla v enega od prekatov z različnimi vrednostmi. Če bo odgovor pravilen, bo par prejel nagrado iz prekata. Če pa bo odgovor napačen, bo znesek odštet od skupnega dobitka para. Zmagal bo tisti par, ki bo na koncu zbral največ denarja.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.