Naslovnica Oglaševanje KLEMEN KOŽELJ montaža in servis strešnih oken

KLEMEN KOŽELJ montaža in servis strešnih oken

Avtor: Spletno Uredništvo

Specialisti za montažo in servisiranje strešnih Velux oken…

KLEMEN KOŽELJ montaža in servis strešnih oken

Nobena težava na oknih za nas ni ovira…(foto: stresna-okna.eu) 

 

V Sloveniji ni prav veliko podjetij in posameznikov, ki so specializirana za montažo,  vzdrževanje in popravilo strešnih oken. V podjetju KLEMEN KOŽELJ montaža in servis strešnih oken pa se s tem področjem poklicno ukvarjamo že od leta 2008 in v tem času smo si nabrali veliko delovnih izkušenj.

Prav te pridobljene izkušnje so bile poleg našega vloženega truda najbolj pomemben dejavnik, da smo lahko v vseh teh letih zadovoljili številne stranke in da se danes lahko uvrščamo med uspešne slovenske obrtniško-gospodarske družbe.

Poleg strokovne usposobljenosti, hitre odzivnosti in kakovostno opravljenega dela, smo prepričani, da lahko za Vas, naše cenjene stranke, vedno pripravimo s cenovnega vidika zelo ugodno ponudbo. Kot izvajalec vam lahko za določena dela izdelke ponudimo z 9,5% namesto 22% DDV.

Naš sedež je v Vodicah, poslujemo pa pretežno s klientelo iz osrednjega in zahodnega dela Slovenije. Ne glede na lokacijo našega delovnega posega pa se vedno se držimo obljubljenih rokov in vseh ostalih dogovorov.

Na voljo smo Vam tudi za oglede, ocene, brezplačne strokovne nasvete in načrtovanje predvidenih del.

Montaža strešnih oken

Strešna okna so nepogrešljiva, ko želimo bolje izkoristiti naše podstrešje (oziroma drugi podoben ambient), ga posvetiti drugačnemu namenu, ga osvetliti, poskrbeti za prezračevanje ali le izboljšati dostop do strehe.

V naši izjemno bogati prodajni ponudbi so vse vrste strešnih oken, senčil in dodatkov iz programa VELUX. Natančneje vam nudimo kar 38 osnovnih modelov klasičnih, daljinskih, električnih, panoramskih, lesenih in posebnih strešnih oken, strešnih balkonov (‘Cabrio’) ter tudi izhodov na streho.

Vsi ti modeli so na voljo v različnih dimenzijah, med seboj pa se razlikujejo še po načinu odpiranja, barvi, termičnih značilnostih….

Med ostalimi artikli iz programa VELUX so Vam na voljo različne samostojne in kombinirane obrobe, dodatki za vgradnjo, 18 vrst notranjih senčil, 3 modeli zunanjega mrežastega senčila, 3 sorte zunanjih rolet, komarniki in posebni pripomočki (npr. električna oprema).

KLEMEN KOŽELJ montaža in servis strešnih oken 1

Že bežen pogled skozi Velux okno, nam polepša dan….(foto: stresna-okna.eu)

 

Servisiranje, popravila in vzdrževalna dela

Starejša strešna okna se skozi leta vse težje odpirajo in zapirajo, ob čedalje bolj intenzivnih padavinah in močnih neurjih pa lahko začnejo prepuščati vodo, kar lahko povzroči tudi precejšnjo materialno škodo.

Ker gre pri tem pogosto za manjše okvare, obrabe ali nepravilnosti, strešnega okna ni potrebno zamenjati in kupiti novega, ampak zadostuje obisk strokovnjaka. Zato so v naši ponudbi vseskozi tudi servisiranje, popravila in vzdrževalna dela na strešnih oknih programa VELUX.

Pri tem gre lahko za brušenje in lakiranje oken, za zasteklitve, za popravila zaklepov in odpiralnih in mehanizmov, a popravilo nedelujočih električne komponent, za neprepustno oz. vodoodporno zatesnitev, zamenjavo dotrajanih senčnikov in komarnikov…

Pri servisiranju, popravilih in vzdrževalnih delih še posebej priporočamo predhodni ogled strokovnjaka z dolgoletnimi izkušnjami, saj se tako lahko izognemo nepotrebnim posegom in vsem stroškom, ki bi jih prinesli.

Na naši spletni strani imamo pripravljen tudi enostaven obrazec, prek katerega boste že z nekaj kliki označili, kaj vse potrebujete in tako prihranili na času. Seveda se tudi prek telefona lahko dogovorimo za strokovni ogled, ki vas ne bo stal niti centa.

KLEMEN KOŽELJ montaža in servis strešnih oken 2

Brušenje in lakiranje oken so pogosta okenska popravila….(foto: stresna-okna.eu)

 

Če imate težave s strešnimi okni, mi najbolje vemo, kako jih odpraviti!

 

Strešna okna Klemen Koželj s.p.
Repnje 54
1217 Vodice

Kontakti:
Tel: +386 (0) 1 292 71 74
Fax: +386 (0) 1 833 23 05
E-mail: klemen2k@gmail.com
Spletna stran: www.stresna-okna.eu

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.