Naslovnica Trendi Kino premieri tedna bosta filma Moški in Arturjevo prekletstvo

Kino premieri tedna bosta filma Moški in Arturjevo prekletstvo

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se bosta v slovenskih kinodvoranah pričeli predvajati dve filmski novosti. Gre za filma ‘Arturjevo prekletstvo’ in ‘Moški’ oba pa sodita v žanr grozljivk.
Kino premieri tedna bosta filma Moški in Arturjevo prekletstvo

Prizor iz prihajajoče srhljivke ‘Moški’ (foto: kolosej.si)

V četrtek bosta v slovenskih kinih premierno predvajani dve novi filmski produkciji, po naključju pa bosta to dve grozljivki. Prvi film prihaja iz francoskih produkcijskih voda in se imenuje ‘Arturjevo prekletstvo’. Glavne like v tem filmu igrajo Vadim Agid, Lola Andreoni in Mathieu Berg, režiser je Barthélémy Grossmann, medtem ko se je pod scenarij podpisal legendarni Luc Besson.

»Alex je osemnajstletni mladenič, ki je že leta velik oboževalec fantazijske filmske sage ‘Artur in Minimojčki’. Zaradi tega mu skupina prijateljev organizira obisk zapuščene hiše, kjer so snemali film, ne zavedajo pa se, da bodo s tem zabredli v smrtonosno zaroto,« razkriva napovednik tega francoskega filma, katerega distributer za Slovenijo je družba Blitz Film & Video Distribution. Druga nova kino grozljivka tega tedna pa bo film z naslovom ‘Moški’.

V glavnih vlogah igrajo Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu, Gayle Rankin in Sarah Twomey, za scenarij in režijo je poskrbel Alex Garland, producenta pa sta bila Andrew Macdonald in Allon Reich. Filmski napovednik distributerja Karantanija Cinemas govori o ženski z imenom Harper (Jessie Buckley), ki po moževi smrti odide v samoten dvorec, da bi razčistila s svojo preteklostjo, a se obisk hitro spremeni v najhujšo nočno moro.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.